GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΟΞ-ΑΕΛ: Το Τρίτο «Ημίχρονο»

Τα οκτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια ανάμεσα σε ΑΟΞ και ΑΕΛ τα κερδίζει ο εκάστοτε γηπεδούχος και η «παράδοση» τηρήθηκε και σήμερα μ...



Τα οκτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια ανάμεσα σε ΑΟΞ και ΑΕΛ τα κερδίζει ο εκάστοτε γηπεδούχος και η «παράδοση» τηρήθηκε και σήμερα με την νίκη του ΑΟΞ με 1-0 με το γκολ του Γέντρισεκ που έφτασε τα 4 στο πρωτάθλημα. Τέσσερα η Ξάνθη και τέσσερα η Λάρισα, ενώ σε κανένα από αυτά τα 8 παιχνίδια δεν έχει σκοράρει ο φιλοξενούμενος.

Ο ΑΟΞ όπως γράφαμε σήμερα και στο πρωτοσέλιδό μας έφτασε στο… 9, κατέκτησε την 2η νίκη του που βαθμολογικά την λες και 6ποντο και παρέμεινε για 5ο συνεχές παιχνίδι αήττητος από εκείνο το αυγουστιάτικο βράδυ στα Πηγάδια με τον Παναθηναϊκό! Γκολ υπέρ 5, γκολ κατά 2, με τον Ζίβκοβιτς να κρατά απαραβίαστη την εστία του για 355 αγωνιστικά λεπτά, από το 21ο λεπτό του αγώνα με τον Παναιτωλικό που δέχθηκε το γκολ του Μοράρ.

Επτά εξακολουθούν να είναι οι παίκτες που έχουν παίξει σε όλα τα παιχνίδια ως τώρα και πιο συγκεκριμένα οι Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Συλλά, Καντά, Ντε Λούκας, Γέντρισεκ, με το απόλυτο των λεπτών (572) να έχουν οι Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Καμαρά, Συλλά!

Ο Γέντρισεκ προηγείται στον πίνακα των σκόρερς με 4 γκολ έχοντας «συγκάτοικους» στην κορυφή τους Κουλούρη και Μοράρ. Ο Σλοβάκος επιθετικός του ΑΟΞ έχει μάλιστα και την 4η θέση στις τελικές προσπάθειες με 18, εκεί που προπορεύεται ο Μπακασέτας με 23.

Ο ΑΟΞ εξακολουθεί να προηγείται στα κλεψίματα όντας η καλύτερη ομάδα στην συγκεκριμένη κατηγορία με 180 με τον Κασά Καμαρά να είναι ο πρώτος «κλέφτης» της ομάδας με 26! Πρωτιά για τον ΑΟΞ και στην κατηγορία «ομαδικά λάθη» με 273, ακολουθεί ο Παναιτωλικός με 270 και ο Ατρόμητος με 260.

Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει χρησιμοποιήσει ως τώρα 21 ποδοσφαιριστές, με τον Μπρίτο να γίνεται σήμερα ο 21ος και τους Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Καμαρά, Συλλά να έχουν το ρεκόρ των 572 λεπτών, ενώ ο Μελιόπουλος έχει παίξει μόλις 6.