GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φωτιές άναψε η πληθώρα ενδιαφερομένων για τη θέση του υποψήφιου Δημάρχου σε Ξάνθη, Τόπειρο και Άβδηρα από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας

Όπως ήταν αναμενόμενο, σε τεντωμένο σχοινί είναι πλέον οι ισορροπίες σε Ξάνθη, Άβδηρα και Τόπειρο, εξαιτίας της πληθώρας ονομάτων που τέ...

Όπως ήταν αναμενόμενο, σε τεντωμένο σχοινί είναι πλέον οι ισορροπίες σε Ξάνθη, Άβδηρα και Τόπειρο, εξαιτίας της πληθώρας ονομάτων που τέθηκαν επί τάπητος ως ενδιαφερόμενοι για τη θέση του υποψήφιου Δημάρχου στους τρεις Δήμους αντίστοιχα.

Ο πονοκέφαλος βέβαια βαρύνει τους ήδη εκλεγμένους Δημάρχους καθώς το γεγονός ότι ενώ είναι εν ενεργεία και ολοκληρώνουν την πρώτη θητεία τους, βλέπουν να βγαίνουν συνεχώς ονόματα στη δημοσιότητα από τον ίδιο κομματικό χώρο, δημιουργώντας μεγάλο προβληματισμό για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στους τρεις Δήμους.

Από τη μια έχουμε τους νυν Δημάρχους που έχουν έτοιμη την «μαγιά» καθώς δίπλα τους έχουν στελέχη τα οποία κατέχουν θέσεις και αξιώματα και από την άλλη έχουμε δυνατά ονόματα με πολύχρονη παρουσία στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αστάθμητος παράγοντας φυσικά η κοινωνία, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει δείξει πως την ψήφο της τη ρίχνει ανάλογα με αυτά που θέλει να πιστέψει και όχι με γνώμονα το συμφέρον της, κάτι που καταγράφηκε και στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις των Εθνικών Εκλογών, όπου οι περισσότεροι πίστεψαν την ελπίδα, όμως ποτέ αυτή δεν ήρθε.