GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο ιμάμης των Κιμμερίων ταράζει τον ύπνο των μικρών παιδιών

Σύμφωνα με παράπονα που δεχτήκαμε από κατοίκους των Κιμερίων, ο ιμάμης από το τέμενος του οικισμού, βάζει στην διαπασών τα ηχεία για ν...


Σύμφωνα με παράπονα που δεχτήκαμε από κατοίκους των Κιμερίων, ο ιμάμης από το τέμενος του οικισμού, βάζει στην διαπασών τα ηχεία για να καλέσει τους πιστούς σε ώρες κοινής ησυχίας.

Αυτό, σύμφωνα με την καταγγελία που δεχτήκαμε, γίνεται κάθε ημέρα νωρίς το πρωί λίγο μετά τις πέντε και φυσικά στις 16.00.

Αυτό όπως συνεχίζουν οι καταγγέλλοντες κάτοικοι, έχει σαν αποτέλεσμα να ξυπνάνε τα μικρά παιδιά και να διαταράσσετε η ψυχική τους γαλήνη. Ποιο συγκεκριμένα ο καταγγέλλων Κιμεριώτης χαρακτήρισε την όλη κατάσταση τραγική και φυσικά την έλλειψη τους σεβασμού από την πλευρά του τεμένους και την αδιαφορία της πολιτείας ως προς τον έλεγχο της νομιμότητας. «Ώρες ώρες, έχω την αίσθηση ότι βρίσκομαι στην Μέκα, καταλήγει την καταγγελία του ένας εκ των κατοίκων των Κιμερίων»

Ερωτάτε η Ελληνική Αστυνομία. Τηρείτε το οράριο κοινής ησυχίας στα Κιμέρια;

Ερωτάτε ο θρησκευτικός ηγέτης της μειονότητας του νομού Ξάνθης. Επιτρέπετε τα τεμένη να προκαλούν το περί κοινού δικαίου αίσθημα;

Τέλος, ερωτάτε το Υπουργείο Παιδείας και θρησκευμάτων αν τα τεμένη έχουν ιδιαίτερη ασυλία και ο νόμος δεν τα αγγίζει.