GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αλλάζει το σκηνικό τις επόμενες ώρες - Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Αλλάζει από σήμερα ο καιρός, με τοπικές βροχές και φθινοπωρινές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ανάμεσά τους και η ...


Αλλάζει από σήμερα ο καιρός, με τοπικές βροχές και φθινοπωρινές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ανάμεσά τους και η Αττική.

Σύμφωνα με το meteo.gr, το Σάββατο αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους με βροχές στη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, τις Σποράδες, την Εύβοια, το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους με πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις στα βόρεια του νομού, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και πρόσκαιρα το μεσημέρι και απόγευμα έως 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους και άνεμοι έως 3 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 3 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα δυτικά ηπειρωτικά από 14 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 25, στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου από 18 έως 28, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 16 έως 23, και στην Κρήτη από 18 έως 24.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ κατά περιόδους στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά και τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Για την Κυριακή, δεν προβλέπεται αξιόλογη μεταβολή, με συννεφιές και βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.