GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 18 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ

Συνεδριάζει σήμερα, στη 1 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα δεκαοκτώ θέμα...


Συνεδριάζει σήμερα, στη 1 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα δεκαοκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Έγκριση α. Των δαπανών οικονομικού έτους 2018 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Δράμας και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού β. Ανάκλησης αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης οικονομικού έτους 2018 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Δράμας.

Γνωμοδότηση για συμβιβαστική ή μη, επίλυση της διαφοράς της Π.Α.Μ.-Θ. με τον Κωνσταντίνο-Δανιήλ Πουγιούδογλου που αφορά στην εξόφληση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών.

Έγκριση διακήρυξης, προκήρυξης, περίληψης διακήρυξης και επιτροπής διαγωνισμού για τη δημοπράτηση του έργου «Βελτίωση της οδικής ασφάλειας της Ε.Ο. 57 από διασταύρωση ΒιΠε Δράμας ως διασταύρωση προς Βώλακα» προϋπολογισμού 3.000.000,00 ευρώ.

Έγκριση πρακτικού Ι διενέργειας δημόσιας ανοικτής διαδικασίας με σκοπό την επιλογή αναδόχου του έργου «Διαμόρφωση-συντήρηση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του παραρτήματος προστασίας παιδιού Δράμας» προϋπολογισμού με Φ.Π.Α. 30.000,00 ευρώ.

Έγκριση όρων διακήρυξης και περίληψης διακήρυξης συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού που αφορούν στην προμήθεια-υπηρεσία «Συντήρηση-επισκευή οχημάτων-μηχανημάτων έργων Π.Ε. Δράμας έτους 2018 με προμήθεια ανταλλακτικών και ελαστικών» προϋπολογισμού με Φ.Π.Α. 50.000,00 ευρώ.

Έγκριση 2ου πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού και κατακύρωση του έργου «Αντικατάσταση-τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφαλείας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Δράμας».

Έγκριση δαπανών έτους 2018 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Καβάλας και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού.

Έγκριση ανακλήσεων αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης οικονομικού έτους 2018 της Π.Ε. Καβάλας.

Έγκριση α. Τροποποίησης της υπ’ αριθμό 882/2018 απόφασης της οικονομικής επιτροπής ως προς το ποσό χωρίς Φ.Π.Α. (49.925,00 ευρώ) β. Πρακτικού ΙΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού της παροχής υπηρεσιών «Αποχιονισμός και εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων κάτω από τα στηθαία στο οδικό δίκτυο Π.Ε. Θάσου» και κατακύρωση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών του θέματος στον οικονομικό φορέα «Ευφροσυνίδης Α.Τ.Ε.» με προσφερόμενη δαπάνη υπηρεσιών 61.907,00 ευρώ με Φ.Π.Α..

Έγκριση δαπανών οικονομικού έτους 2018 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Ξάνθης και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού.

Έγκριση ανάθεσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης από τον οικισμό Δροσερό Ξάνθης σε σχολεία της πόλης για το σχολικό έτος 2018-2019, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 44.528,40 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και δικαιωμάτων προαίρεσης και παράτασης με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

Έγκριση πρακτικού 1 σχετικά με τον έλεγχο και την αξιολόγηση των δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικής προσφοράς και οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών γραφικής ύλης, φωτοαντιγραφικού χαρτιού και τόνερ για τα έτη 2019 και 2020 για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της Π.Ε. Ξάνθης κατά την 06/2018 διακήρυξη (Α.Δ.Α.: 679Γ7ΛΒ-ΛΕΦ).

Έγκριση ανάθεσης δικαστικής εκπροσώπησης της Π.Α.Μ.-Θ. ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου (ελάσσων ολομέλεια – δεύτερη σύνθεση) κατά τη συζήτηση των αιτήσεων αναίρεσης των Αφροδίτης Σιαμαντούρα, Νικολάου Τσαμαλίκου, Σοφίας Λύρατζη-Μυστρίδου, κατά της Π.Α.Μ.-Θ. και κατά αποφάσεων του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Έγκριση δαπανών οικονομικού έτους 2018 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Έβρου και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού.

Απολογιστική έγκριση ανάθεσης και δαπάνης εργασιών επισκευής και προμήθειας ανταλλακτικών των μηχανημάτων έργων, φορτηγών και επιβατικών αυτοκινήτων της Π.Ε. Έβρου, απαραιτήτων για τη διαχείριση του πλημμυρικού φαινομένου του Έβρου.

Έγκριση δαπανών οικονομικού έτους 2018 των Διευθύνσεων της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. και των Διευθύνσεων της Π.Ε. Ροδόπης και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού.

Έγκριση όρων της διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπών α. Διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών β. Αξιολόγησης ενστάσεων γ. Παρακολούθησης και παραλαβής του συνοπτικού διαγωνισμού για τη «Φύλαξη δύο κτιρίων της Περιφέρειας (Γ. Κακουλίδη 1 και Λ. Δημοκρατίας 1 – Κομοτηνή) για διάστημα δώδεκα μηνών» με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής, συνολικού προϋπολογισμού με Φ.Π.Α. 43.200,00 ευρώ.

Έγκριση μετακινήσεων περιφερειάρχη, αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων Α.Μ.-Θ..