GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Όχι ένα ούτε δύο αλλά τέσσερα εκατομμύρια διακόσιες ενενήντα χιλιάδες ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» στον Δήμο Αβδήρων, για την κατασκευή αποχετευτικού συστήματος και βιολογικού στο Σέλερο… Στον Δήμο «Πρότυπο»

Δεν είναι λίγες οι φορές που αρκετοί έχουν επιχειρήσει να επικρίνουν τον Γ. Τσιτιρίδη ως Δήμαρχο Αβδήρων, διαδίδοντας πως δεν κάνει έρ...


Δεν είναι λίγες οι φορές που αρκετοί έχουν επιχειρήσει να επικρίνουν τον Γ. Τσιτιρίδη ως Δήμαρχο Αβδήρων, διαδίδοντας πως δεν κάνει έργο, όμως κανένας από όλους αυτούς και επιλεκτικά βέβαια, δεν κάθεται να συζητήσει και να αντιληφθεί τόσο τα όσα συμβαίνουν στον εν λόγω Δήμο, όσο και το γεγονός πως για να γίνουν έργα, χρειάζεται να ακολουθηθεί και μια συγκεκριμένη διαδικασία. Όταν λοιπόν βλέπει κανείς πως ένας μικρός Δήμος, ο Δήμος Αβδήρων, όχι μόνο κατάφερε να ενταχθεί σε πρόγραμμα που δίνει χρήματα σε δήμους για έργα, αλλά ενέταξε σε αυτό το πρόγραμμα το έργο αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού Σελέρου, που αγγίζει το ποσό των 4.290.00 ευρώ. Στον Δήμο «πρότυπο» αλήθεια πόσα χρήματα πήρανε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος.