GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ένα πραγματικό κόσμημα… Ένα διαμάντι κοινωνικής προσφοράς, ανοίγει και πάλι για φέτος την αγκαλιά του

Το Κοινωνικό Κέντρο Σταύρος Χαλιoρής, αποτελεί έναν θησαυρό για την Ξάνθη.


Το Κοινωνικό Κέντρο Σταύρος Χαλιoρής, αποτελεί έναν θησαυρό για την Ξάνθη.

Σε μια λιτή εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας, το Κοινωνικό Κέντρο Σταύρος Χαλιoρής, ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη των φετινών του δράσεων στο Μαγικό Ξάνθης.

Οικοδεσπότες ο πρόεδρος Γ. Παραστατίδης, τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και οι Δάσκαλοι των ειδικοτήτων που μπορούν να παρακολουθήσουν μικρά, μεγάλα και ακόμη πιο μεγάλα παιδιά, που έχουν διάθεση να μάθουν κάτι περισσότερο από αυτά που γνωρίζουν, αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο τους.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Κοινωνικού Κέντρου Σταύρος Χαλιoρής, έχει ξεκινήσει ήδη η μελέτη για την επέκταση του Κοινωνικού Κέντρου, τόσο στο Πόρτο Λάγος με παράρτημα, όσο και σε άλλη περιοχή της Π.Ε. Ξάνθης, ενώ στόχος τους και μάλιστα για το άμεσο μέλλον, είναι το να βρεθεί η λύση ώστε να υπάρξει μόνιμη χρηματοδότηση για τον τομέα των υποτροφιών, καθώς όπως δήλωσε, ο αείμνηστος Σταύρος Χαλιoρής, του είχε εκμυστηρευθεί πως είναι χρέος των ανθρώπων να δημιουργούν επιστήμονες, να προωθούν την ιδέα των σπουδών σε όλα τα παιδιά.

Όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του ο κύριος Παραστατίδης, γνωρίζοντας τον Σταύρο Χαλιoρή, είναι σαν να έβγαλε δυο πανεπιστήμια, μιας και ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, ήταν άξιος θαυμασμού για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αλλά και για το έργο που άφησε πίσω του.

Οι παρευρισκόμενοι, όπου ανάμεσά τους ήταν ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης, η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λάγος και Αντιδήμαρχος Αβδήρων Κωνσταντινιά Ζουρνατζίδου, ο Λιμενάρχης Λάγος, ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Σ. Χαλιoρή και πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ξάνθης Γ. Σπυριδόπουλος, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους δασκάλους για την κάθε ειδικότητα που θα έχουν στη διάθεσή τους μικροί και μεγάλοι να παρακολουθήσουν από το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό που αποτελεί συνεργάτες του Κέντρου, ενώ δόθηκε έμφαση από όλους τους ομιλητές, στην ασφάλεια που αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα έννοια των ανθρώπων του Δ.Σ. του Κοινωνικού Κέντρου.

Το Κοινωνικό Κέντρο Σταύρος Χαλιoρής, αποτελεί έναν θησαυρό για την περιοχή μας και τα προνόμια που αποκομίζει η Ξάνθη από αυτό είναι πολλά και δεν διαφημίζονται με απόφαση του Δ.Σ., γιατί οι άνθρωποι που είναι εκεί για να προσφέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά πως το να αναλαμβάνεις τέτοιες θέσεις είναι αρκετά σημαντικό και δεν χρειάζεται τυμπανοκρουσίες, αλλά συνεχή προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.