GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μήνυμα με πολιτική βαρύτητα από Κ. Ζαγναφέρη

Μήνυμα με πολιτική βαρύτητα από Κ. Ζαγναφέρη, τη στιγμή όμως που ο ίδιος έχει να αναλογιστεί για τα αρκετά λάθη πριν το επόμενο βήμα κ...


Μήνυμα με πολιτική βαρύτητα από Κ. Ζαγναφέρη, τη στιγμή όμως που ο ίδιος έχει να αναλογιστεί για τα αρκετά λάθη πριν το επόμενο βήμα και να αναθεωρήσει αρκετά την τακτική του.

Ένα μήνυμα με πολιτική βαρύτητα αλλά και με αποδέκτες, τόσο τα Κεντρικά της ΝΔ όσο και ορισμένους που το παίζουν κομματάρχες στην περιοχή, έστειλε ο Κ. Ζαγναφέρης, του οποίου το όνομα παίζει για υποψήφιος Περιφερειάρχης και ας μην είναι επιλογή της Πειραιώς.

Βέβαια από την μια μπορεί να θεωρούνται καλές οι κινήσεις αυτές, όμως ο ίδιος θα πρέπει να αναλογιστεί για τα αρκετά λάθη που έχει κάνει, πριν το επόμενο βήμα και να αναθεωρήσει σε μεγάλο βαθμό την τακτική που ακολουθεί, αν και εφόσον τελικά αποφασίσει να κάνει την ρήξη.

Το μήνυμα του Κ. Ζαγναφέρη αυτούσιο έχει ως εξής: «ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΗΞΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΥΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΟΡΑΜΑ (ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ).