GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τόσα προβλήματα έχει η περιοχή μας και ο Αντιπεριφερειάρχης του FB επέλεξε να βγει σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας για να μιλήσει για τη συναυλία Ξαρχάκου – Πρωτοψάλτη

Όταν η Ξάνθη αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην χειρότερη θέση από τις υπόλοιπες περιοχές της ΑΜ-Θ, περιμένεις να δεις έναν από αυτούς που ...


Όταν η Ξάνθη αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην χειρότερη θέση από τις υπόλοιπες περιοχές της ΑΜ-Θ, περιμένεις να δεις έναν από αυτούς που διοικούν την περιοχή, να βγαίνει στα Κανάλια και να προσπαθεί να δώσει έμφαση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, μπας και έτσι ασκηθεί πίεση στο κέντρο για να τελειώνουν σιγά – σιγά τα προβλήματά μας. Δυστυχώς όμως στην πράξη, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, καθώς εχθές το πρωί, σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας, εμφανίστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, ο Κώστας του FB και μίλησε για την συναυλία Ξαρχάκου – Πρωτοψάλτη και όχι για αυτά που έχει πραγματικά ανάγκη ο τόπος μας.

Θα μου πείτε πως για αυτό το θέμα τον κάλεσαν από το κανάλι και δεν ήταν δυνατόν να μιλήσει για κάτι άλλο, όμως εδώ υπάρχει και η δεύτερη ανάγνωση, η οποία αναφέρει πως όταν αρκείσαι σε κάτω του μετρίου πολιτική, τότε ζεις μέσα σε έναν περιορισμένου φάσματος κόσμο και δεν έχεις τη δυνατότητα να βγεις παραέξω.

Η ανεργία στην Ξάνθη βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη, ενώ από την άλλη η τοπική οικονομία έχει βουλιάξει στον πυθμένα του βάλτου και δεν λέει να σηκωθεί και εσύ ως Αντιπεριφερειάρχης τι κάνεις;;; Κάθεσαι και ασχολείσαι με συναυλίες, γιορτές και πανηγύρια. Ε, κάτι είναι και αυτό, μέσα στο απόλυτο τίποτα.