GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μπορεί ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης να τα βλέπει όλα ρόδινα επί των ημερών του (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λέει ο λαός μας) όμως στην πραγματικότητα, γιατροί και ασθενείς δίνουν μια άλλη εικόνα για την πραγματικότητα.

Τεράστιες και αγωνιώδεις οι προσπάθειες του κυρίου Γερόπουλου το τελευταίο διάστημα να παρουσιάσει κάπως ρόδινα τα πράγματα στο Νοσοκο...


Τεράστιες και αγωνιώδεις οι προσπάθειες του κυρίου Γερόπουλου το τελευταίο διάστημα να παρουσιάσει κάπως ρόδινα τα πράγματα στο Νοσοκομείο της Ξάνθης κατά την τακτική «αν δε παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει», όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και αυτή προκύπτει τόσο με το τι λέει ο κόσμος, όσο και με το τι λένε οι γιατροί που καθημερινά δίνουν μάχη για να κρατήσουν το Νοσοκομείο Ξάνθης σε ένα επίπεδο, μαζί με το προσωπικό.

Εξαιρέσεις παντού υπάρχουν και γι’ αυτό δεν είμαστε απόλυτοι σε όλα, όπως αναγνωρίζουμε και ότι ο κύριος Γερόπουλος προσπαθεί και αυτός να βάλει ένα λιθαράκι από την πλευρά του, όμως θα πρέπει να είναι κάπως πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του, μιας και τελευταία το παράκανε με το να ρίχνει ευθύνες στις προηγούμενες διοικήσεις. Και το λεμέ αυτό γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά τα του Νοσοκομείου και έχουμε να του πούμε ότι υπήρξαν και πολύ καλύτερες διοικήσεις από τη δική του, όπως επίσης και πως τότε δεν κυκλοφορούσε ευρέως στην Κοινή γνώμη η φήμη (;) πως μέλος του Δ.Σ. κάνει κουμάντο σε θέματα εντός του Νοσοκομείου χωρίς να έχει αυτήν την δυνατότητα από τα προβλεπόμενα εκ του νόμου, ενώ τώρα αυτό έχει γίνει συχνό αντικείμενο συζητήσεων.

Κλείνοντας, απλά θα αναφέρουμε στο κομμάτι των επειγόντων που πολυδιαφήμισε ο νέος Διοικητής, ενημερωθήκαμε ότι στην αρχή το δάπεδο ήταν ζαγρέ ανάγλυφο, κάτι που δε γνωρίζουμε αν τώρα έχει αλλάξει ή όχι. Θα πρέπει να μάθουν όλοι οι άνθρωποι που κατά καιρούς τοποθετούνται από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις σε τέτοιες θέσεις, ότι στόχος τους είναι το να προσφέρουν και όχι το να κατηγορούν τους προηγούμενους, εκτός βέβαια και αν κληθούν κάποια στιγμή να δώσουν εξηγήσεις για περιόδους με τις οποίες δεν είχαν σχέση με το Νοσοκομείο…