GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με δεκαήμερα προσφορών θα συνεχίσουν οι έμποροι της Ξάνθης, μετά τη λήξη των καλοκαιρινών εκπτώσεων

Ευθύμης Μίλκογλου:

Ευθύμης Μίλκογλου:

«Μετά τις εκπτώσεις, συνεχίζουμε με προσφορές στα εμπορεύματα της καλοκαιρινής σαιζόν, μέχρι να έρθουν οι νέες παραλαβές…»

Τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών εκπτώσεων και η κίνηση στην τοπική αγορά της Ξάνθης διαμορφώνεται υποτονικά με τους περισσότερους καταναλωτές να αδιαφορούν για τις μειωμένες τιμές που προσφέρουν τα περισσότερα καταστήματα, αφού προτιμούν να χαρούν τα τελευταία μπάνια του Καλοκαιριού, λίγο πριν αυτό τελειώσει.

Βέβαια, είναι η περίοδος που πολλοί έμποροι της αγοράς στην προσπάθειά τους να ρευστοποιήσουν το εμπόρευμα της σαιζόν που μας αποχαιρετά αποφασίζουν τη διενέργεια μεγάλων ποσοστών στις εκπτώσεις. Ενώ, όπως σημειώνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, Ευθύμης Μίλκογλου και η σχέση ποιότητας- τιμής είναι αρκετά καλή όσον αφορά την εγχώρια αγορά, η οποία καλύπτει, όπως συμπληρώνει, όλα τα γούστα των καταναλωτής, αφού δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες αγορές μεγάλων αστικών κέντρων.


«Είναι μπερδεμένα τα πράγματα φέτος όσον αφορά τις καλοκαιρινές εκπτώσεις. Μπορεί τη μία μέρα να έχουμε κίνηση, την άλλη όμως δεν έχουμε καθόλου. Μοιάζουνε περισσότερο με σκοτσέζικο ντους οι τρέχουσες εκπτώσεις, αν και λόγω του γεγονότος ότι είναι οι τελευταίες ημέρες, ευελπιστούμε πως ο κόσμος θα εκμεταλλευτεί τις ευνοϊκές τιμές για να προμηθευτεί τα προϊόντα που χρειάζεται. Εξάλλου, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, οι περισσότεροι Ξανθιώτες λείπανε για διακοπές και άλλοι ήταν στην παραλία με αποτέλεσμα η πόλη και η αγορά γενικότερα να είναι κυριολεκτικά άδειες. Τώρα που επιστρέφουν, θεωρώ πως οι τελευταίες αυτές ημέρες των εκπτώσεων θα εξελιχθούν θετικά για την αγορά μας…» σχολιάζει ο κ. Ε. Μίλκογλου.

Παράλληλα, ο ίδιος επισημαίνει πως, η λήξη των θερινών εκπτώσεων στο τέλος του μήνα (31 Αυγούστου) δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν οι προσφορές στα καταστήματα της Ξάνθης, καθώς δεν έχει εξαντληθεί το εμπόρευμα της καλοκαιρινής σαιζόν με αποτέλεσμα πολλοί έμποροι, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, να προχωρήσουν σε δεκαήμερα προσφορών, μέχρι δηλαδή να έρθει το εμπόρευμα για τη νέα σαιζόν.

«Μετά τις εκπτώσεις έχουμε πάντα τις προσφορές, τα λεγόμενα δεκαήμερα προσφορών, που έτσι και αλλιώς είναι ελεύθερα. Θα συνεχίσουμε δηλαδή με μειωμένες τιμές στα καλοκαιρινά εμπορεύματα μέχρι να έρθουν οι νέες παραλαβές…» καταλήγει ο κ. Ε. Μίλκογλου.