GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΥΚΛΩΠΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2018

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κομοτηνής με την υποστήριξη των Δήμων Μαρωνείας και Κομοτηνής, για 8η συνεχή χρονιά διοργανώνει τις Κυκλώ...


Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κομοτηνής με την υποστήριξη των Δήμων Μαρωνείας και Κομοτηνής, για 8η συνεχή χρονιά διοργανώνει τις Κυκλώπειες Διαδρομές, στις Πέτρινες κατασκηνώσεις της Μαρώνειας, οι οποίες έρχονται να ταράξουν τα νερά.

Σ αυτή την γιορτή της μοτοσυκλέτας, μας τιμούν με την παρουσία τους, μοτοσυκλετιστές από την Βόρειο Ελλάδα και όχι μόνο, Βουλγαρία, Τουρκία και άλλες γείτονες χώρες. Πάνω από 30 Λέσχες και Μοτοσυκλετιστικοί Όμιλοι, και φίλοι της μοτοσυκλέτας αγάπησαν την Μαρώνεια και τις όμορφες παραλίες μας και στηρίζουν αυτή την εκδήλωση.

Ακόμη γίνεται η 3η κατά σειρά συγκέντρωση Γυναικών μοτοσυκλετιστριών.... Η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος, έχει αγκαλιάσει τις γυναίκες και μέσα από μια ομάδα ¨Γυναίκα στον μοτοσυκλετισμό¨ θέλει να ενθαρύνει περισσότερες γυναίκες να οδηγήσουν μηχανή ή από την θέση του συνοδηγού να περάσουν στην θέση του οδηγού.

Αποχαιρετούμε λοιπόν μαζί το καλοκαίρι, κατά κάποιο τρόπο, και απολαμβάνουμε τις ομορφιές της περιοχής μας, και όμορφες νύχτες. Όπως κάθε χρόνο, την Παρασκευή διασκεδάζουμε με ελληνική λαική μουσική και το Σάββατο το βράδυ με ξένο ροκ. Εφέτως πρωτοτυπούμε και αφήνουμε το stage ελεύθερο. Όποιο μουσικό σχήμα επιθυμεί μπορεί να έρθει και να παίξει free. Οι φίλοι των Κυκλώπειων θα ενημερώνονται μέσα από την εκδήλωση στο facebook για το ποια μουσικά σχήματα θα συμμετέχουν. Μέχρι στιγμής ένα γκρούπ από Θεσσαλονίκη φίλοι του Μ.Ο.Κ. θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους, οι ΝΟ ΜΟΝΕΥ ΝΟ ΦΑΝΝΥ, το Σάββατο το βράδυ.

Ακόμη θα ήθελα ως, πρόεδρος του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κομοτηνής και εκ μέρους του Δ.Σ. και όλων των μελών, να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς μας και όλους τους φίλους που στηρίζουν με οποιοδήποτε τρόπο την εκδήλωση και να ζητήσω για ακόμη μια φορά την κατανόηση των κατοίκων της Μαρώνειας, για την αυξημένη κινητικότητα στην περιοχή και κακά τα ψέμματα και την φασαρία. Για μια ακόμη φορά θα προσπαθήσουμε να ενοχλήσουμε όσο γίνεται λιγότερο.

Στα προσεχή σχέδια του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κομοτηνής είναι η καθιέρωση στα Ελευθέρια, Έκθεσης Μοτοσυκλέτας, η ολοκλήρωση των εργασιών στο σπίτι του Ομίλου στον σιδηροδρομικό σταθμό και μια σειρά ακόμη εκδηλώσεων για τις οποίες θα ενημερωθείτε στο μέλλον.

Πληροφορίες 6946 333 588
FB σελίδα Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Κομοτηνής ΜΟΚ