GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οντέρ Μουμίν: «Η καθυστέρηση της αποκατάστασης της γέφυρας Κομψάτου έχει ονοματεπώνυμο: Χρήστος Μέτιος»

Σφοδρό «κατηγορώ» προς τον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο, ενόψει της απόρριψης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, της...


Σφοδρό «κατηγορώ» προς τον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο, ενόψει της απόρριψης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, της προγραμματικής σύμβασης για την κατάρρευση της γέφυρας Κομψάτου, εξαπέλυσε και ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης, Οντέρ Μουμίν.

«Η καθυστέρηση της αποκατάστασης της γέφυρας Κομψάτου έχει ονοματεπώνυμο: Χρήστος Μέτιος», τόνισε.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Στις περισσότερες τοποθετήσεις που έκανα για την αποκατάσταση της γέφυρας του Κομψάτου, και για την παράκληση, πολλές φορές, να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, δυστυχώς κατηγορήθηκα από τον περιφερειάρχη ότι κάνω σόου κι ότι θέλω να αναδεικνύομαι μέσα από όλο αυτό. Βλέπουμε όμως ότι η όλη καθυστέρηση είναι εις βάρος των κατοίκων του Ιάσμου και εν γένει ολόκληρης της περιοχής αυτής. 

Τώρα θα μου πείτε ότι ομόφωνα ψηφίσαμε αυτήν την απόφαση που ακυρώθηκε. Πλην όμως η διοίκηση πάντα έχει το βάρος της κάθε εισήγησης. Όταν ήρθε αυτό το θέμα εμείς δεν μπορούσαμε να καταψηφίσουμε, καθώς όλοι ευελπιστούσαν και όλοι ήθελαν να προχωρήσουν οι διαδικασίες. 

Για άλλη μια φορά όμως αποδεικνύεται ότι και σε αυτόν τον τομέα, όπως ακυρώθηκαν πάρα πολλές αποφάσεις, έσφαλε η διοίκηση. Η καθυστέρηση για την αποκατάσταση της γέφυρας και για όλες τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, έχει ονοματεπώνυμο: Χρήστος Μέτιος».