GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ομάδα Νέων της Xanthi FC ξεκίνησε την προετοιμασία της

Μετά την ομάδα Νέων της Xanthi FC που ξεκίνησε την προετοιμασία της την Δευτέρα (23/07), από το απόγευμα της Τετάρτης σε ρυθμούς προετ...


Μετά την ομάδα Νέων της Xanthi FC που ξεκίνησε την προετοιμασία της την Δευτέρα (23/07), από το απόγευμα της Τετάρτης σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται και η εφηβική ομάδα. Με νέο προπονητή τον Κώστα Προδρομίτη ξεκίνησε την φετινή της προ-αγωνιστική σαιζόν με αρκετές αλλαγές στο δυναμικό της, μετά την προώθηση αρκετών ποδοσφαιριστών στην Κ-20 αλλά και με την προσθήκη αρκετών από την Κ-15. Στην πρώτη προπόνηση, το «παρών» έδωσαν οι παρακάτω παίκτες, ακολουθώντας τις οδηγίες του Κώστα Προδρομίτη και των συνεργατών του.

Κωνσταντίνος Ασήμογλου, Δημήτρης Βαφειάδης, Αθανάσιος Γκαρνέτας, Φίλιππος Δημητριάδης, Ευάγγελος Δήμος, Αλή Ερτουρούλ, Νίκος Ευθυμιάδης, Κωνσταντίνος Ζιπίδης, Γιάννης Ιγνατιάδης, Κωνσταντίνος Ισαακίδης, Μηνάς Ισπυρλίδης, Δημήτρης Καλαϊτζής, Τσατάι Καρά Ισμαήλ, Κλέαρχος Κοντογιαννίδης, Νεκτάριος Κοτόπουλος, Δημήτρης Κοτσάκης, Χασάν Κουράκ, Λάμπρος Κωσταρέλλης, Γιώργος Μανίσογλου, Βασίλης Μολώνης, Λευτέρης Τσιεγγελίδης, Ηλίας Τσιτσεκίδης, Σιμάρ Χασάνογλου, Δημήτρης Τσιπούρας, Παρασκευάς Μπάτζιος, Μπερκάντ, Μπαζοΐδης.