GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΠΟΦΕ: «Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους πληγέντες των πυρκαγιών της Αττικής»

Όλοι γνωρίζετε τις δραματικές στιγμές που βιώνουν οι εκατοντάδες πληγέντες από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Αττική.



Όλοι γνωρίζετε τις δραματικές στιγμές που βιώνουν οι εκατοντάδες πληγέντες από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Αττική.

Η «Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου» (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) συνεργάζεται επίσημα με τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και τον ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τα θύματα των πυρκαγιών.

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΑΝΑΓΚΗΣ

Είτε ως σύλλογοι συντεταγμένα είτε ως απλά μέλη-φυσικά πρόσωπα (δηλώνοντας το σύλλογό σας) που επιθυμείτε και δύναται να προσφέρετε, μπορείτε να τα φέρνετε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στα παρακάτω σημεία:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – στο ΓΡΑΦΕΙΟ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (στη στοά του παλαιού Δημαρχείου, έναντι του ΚΕΠ) έως και την Πέμπτη 26/7/2018 και ώρες 9:00-13:00 και 18:00-21:00.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Παλιά δικαστήρια, »Εθνομαρτύρων 98», πληροφορίες στο τηλ. 2552026542) και ώρες 8:00-14:00.

ΛΙΣΤΑ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
• Εμφιαλωμένα νερά
• Χυμοί
• Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές κ.α.)
• Γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου (π.χ. εβαπορέ)
• Μωρομάντηλα και πάνες
• Φάρμακα (Betadine, Fucidine, γάζες)

Σημείωση: για τους συλλόγους που λειτουργούν στα όρια των Δήμων Σουφλίου και Διδυμοτείχου, θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.