GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θέρμες – Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα… Εφιαλτικά χιλιόμετρα… Κίνδυνος για τη ζωή δεκάδων οδηγών

Η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, ζει στον Αστερισμό της καλοκαιρινής ραστώνης.



Η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, ζει στον Αστερισμό της καλοκαιρινής ραστώνης.

Θέρμες – Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα…
Εφιαλτικά χιλιόμετρα…
Κίνδυνος για τη ζωή δεκάδων οδηγών

Η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, ζει στον Αστερισμό της καλοκαιρινής ραστώνης

«Μια φωτογραφία 1000 λέξεις» λέει μια κινέζικη παροιμία, η οποία έχει υιοθετηθεί όσο καμία άλλη, όμως όταν οι φωτογραφίες είναι πολλές, τότε οι λέξεις γίνονται εκατομμύρια.

Καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο δεκάδες οδηγοί που επιλέγουν να μετακινηθούν προς Βουλγαρία από τον συνοριακό σταθμό του Αγίου Κωνσταντίνου, μιας και η διαδρομή Θέρμες – Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα έχει τα μαύρα της τα χάλια.

Φερτές ύλες στο οδόστρωμα, θάμνοι και χόρτα που περιορίζουν την ορατότητα, αλλά και το κομμάτι της διαδρομής, σκασμένο οδόστρωμα, βουλωμένα τα αποστραγγιστικά έργα, κορύνες σήμανσης μέσα σε φρεάτια και ερείσματα του δρόμου, είναι τα συστατικά που μετατρέπουν το σκηνικό της διαδρομής σε πραγματικό εφιάλτη, με αποκορύφωμα το σημείο όπου έχει υποχωρήσει το οδόστρωμα και έχει πέσει μέσα στον γκρεμό, λίγο πριν τη στροφή, αναγκάζοντάς σε να μετακινείσαι για αρκετά μέτρα στο αντίθετο ρεύμα.

Όλα αυτά σε μια Αντιπεριφέρεια που ζει στον Αστερισμό της Καλοκαιρινής Ραστώνης στα χέρια του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Ζαγναφέρη, ο οποίος όπως έχουμε γράψει ξανά, περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ασχολείται, παρά με τα σοβαρά θέματα της περιοχής.

Το πιο ωραίο από όλα βέβαια, είναι πως, ο άνθρωπος αυτός, θέλοντας να κάνει αυτοδιαφήμιση, αναρτά στο διαδίκτυο και ειδήσεις που έχουν να κάνουν σχέση με όλη την Περιφέρεια, όπως η σύνδεση των μεγάλων πόλεων με το Φυσικό Αέριο, μετά από τόσα χρόνια απραξίας, θεωρώντας πως θα πρέπει να τους πούμε και μπράβο, για ένα έργο που ξεκίνησε από τον Αείμνηστο Γ. Παυλίδη και που σε αυτό δεν είχαν καμία συμμετοχή…

Εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο, παρά μόνο να παρακαλάμε τον Θεό να αποτρέψει το οποιοδήποτε ατύχημα. Σας αφήνουμε να απολαύσετε τις εικόνες και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας…