GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επιστολή του Ιρφάν Χατζηγκενέ προς τον Διοικητή ΥΠΕ κ. Στρ. Πλωμαρίτη, για τη μετακίνηση του χειρουργού Ιατρού του Νοσοκομείου Ξάνθης στην Καβάλα

Επιστολή του Ιρφάν Χατζηγκενέ προς τον Διοικητή ΥΠΕ κ. Στρ. Πλωμαρίτη, για τη μετακίνηση του χειρουργού Ιατρού του Νοσοκομείου Ξάνθης ...


Επιστολή του Ιρφάν Χατζηγκενέ προς τον Διοικητή ΥΠΕ κ. Στρ. Πλωμαρίτη, για τη μετακίνηση του χειρουργού Ιατρού του Νοσοκομείου Ξάνθης στην Καβάλα.

ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΤΑΞΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ- ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ

Προς: Διοικητή ΥΠΕ κο Στρατή Πλωμαρίτη

Κοινοποίηση: Διοικητή Νοσοκομείου Ξάνθης κο Γερόπουλο Αχιλλέα

Θέμα: Νοσοκομείο Ξάνθης

Εάν δεν μας απατά η μνήμη μας, ο ΣΥΡΙΖΑ εν καιρώ εκλογών έλαβε στατιστικά, το υψηλότερο ποσοστό ψήφων από την πόλη της Ξάνθης. Πάνω από το 70% των πολιτών τον στήριξε με την ελπίδα, πως τα όσα ανέφερε ως αντιπολίτευση, θα γινόντουσαν πραγματικότητα. Μέσα σε όλα και ο τομέας της δημόσιας υγείας φυσικά, ο οποίος στην πόλη μας δείχνει να πλήττεται συνεχώς.

Αναφερόμαστε στο γεγονός της μετακίνησης του χειρούργου κυρίου Φώτη Κωδωνά στο Νοσοκομείο Καβάλας. Μας θλίβει το γεγονός αυτό διότι κατά πως φαίνεται, αντί να ενισχύουμε τις κλινικές μονάδες του Νοσοκομείου Ξάνθης, σιγά-σιγά τις αποδυναμώνουμε. Αντί να βοηθήσουμε το υπάρχον ιατρικό προσωπικό, που πασχίζει, να διατηρήσει ενεργές και ανοιχτές τις μονάδες αυτές, το πηγαίνουμε ένα βήμα πίσω.

Οι πολίτες της Ξάνθης, δεν αξίζουν την πρέπουσα ιατρική φροντίδα και περίθαλψη; Θα ήταν πολύ ευχάριστο αν φροντίζατε εξίσου γι’ αυτό, όπως φροντίζετε για πολίτες άλλων περιοχών. Δεν είναι η Ξάνθη πόλη Β’ κατηγορίας και οι ανάγκες των πολιτών εδώ δε διαφέρουν.