GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στα ημιτελικά του final four σταμάτησε η φετινή πορεία της Κ-17 της Xanthi FC

Στα ημιτελικά του final four σταμάτησε η φετινή πορεία της Κ-17 της Xanthi FC. Στα ημιτελικά του final four σταμάτησε η φετινή πορεί...


Στα ημιτελικά του final four σταμάτησε η φετινή πορεία της Κ-17 της Xanthi FC.

Στα ημιτελικά του final four σταμάτησε η φετινή πορεία της Κ-17 της Xanthi FC. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή στην 5η τους συμμετοχή σε τελική φάση, γνώρισαν την ήττα με 0-2 στο γήπεδο του Παναιτωλικού από τον Ολυμπιακό, από τα γκολ του Μούγιου (1′, 45+’), έχοντας ευκαιρία με τον Φάκη για να ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ στην επανάληψη προσπάθησε να επιστρέψει στο σκορ και ζήτησε πέναλτι για χέρι αμυντικού στην προσπάθεια του Πασσαλή. Στο 76′ ο Μαρτίνης είχε δοκάρι.

Στην πρώτη του επίθεση του αγώνα ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Μούγιο για το 0-2. Στο 9′ ο Γκάρας απέκρουσε στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ το σουτ από τον Μούγιο. Στο 27′ το σουτ του Μαρτίνη κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 35′ η ξανθιώτικη ομάδα έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Λεωντσάκο στο 35′ να εκτελεί το κόρνερ, τον Τενεκέ να κάνει την πρώτη κεφαλιά και τον Φάκη από κοντά να αστοχεί με κεφαλιά. Στο 37′ ο Κακουλίδης μέσα από την περιοχή δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Μούγιος μετά την ενέργεια του Φέκκα, σημείωσε το 0-2.


Στο 49′ ο Γκατζόγιας από το ύψος της περιοχής έκανε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 53′ και το 55′ ο Κώστας Μπεδρελής έκανε δύο αλλαγές βάζοντας στο παιχνίδι τους Κοτόπουλο και Μανίσογλου. Στο 56′ η Xanthi FC ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού στην προσπάθεια του Πασσαλή, ενώ στο 58′ το σουτ του μέσου της ξανθιώτικης ομάδας πέρασε άουτ. Στο 71′ τη θέση του Πασσαλή πήρε ο Τσιτσεκίδης. Στο 76′ ο Μαρτίνης από μακριά σούταρε και η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Γκασιμπαγιατζίδης ήταν η επόμενη κίνηση από πλευράς ξανθιώτικης ομάδας αντί του Γράβα που έκλεισε τις κινήσεις της από τον πάγκο, με την είσοδο του Ισμέτογλου στη θέση του Γκατζόγια. Στις καθυστερήσεις το σουτ του Φάκη μπλόκαρε ο Καραργύρης.

Διαιτητής του ημιτελικού ήταν ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος (Γαλανόπουλος – Σούζας) της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Γκιάφης. Παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα οι: Τενεκές (26′), Θυμιάνης (46′), Γεωργαντής (66′), Νικόλης (69′), Κοτσιανούλης (81′).

XANTHI FC (Κ. Μπεδρελής): Γκάρας, Ποδάρας (55′ Μανίσογλου), Λεωντσάκος, Τενεκές, Θυμιάνης, Γράβας (78′ Γκασιμπαγιατζίδης), Πασσαλής (71′ Τσιτσεκίδης), Γκατζόγιας (83′ Ισμέτογλου), Φάκης, Τσιλιγγίρης (52′ Κοτόπουλος), Κακουλίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Θέος): Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουίδης, Γλυνός, Μούγιος (75′ Κοτσιανούλης), Νικόλης (81′ Τασιάς), Μπουλάρι (77′ Ζαχαράκης), Φέκκας (90′ Ντότης), Γεωργαντής (67′ Τσακίρης).