GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σύλληψη περίπου 20 λαθρομεταναστών λίγο μετα τις 4 τα ξημερώματα στα Πηγαδια

Λίγο μετα τισν4 τα ξημερώματα στο χωριό Πηγάδια όπως κάτοικοι μας αναφέρουν , υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση αστυνομικής δύναμης για σύλλη...


Λίγο μετα τισν4 τα ξημερώματα στο χωριό Πηγάδια όπως κάτοικοι μας αναφέρουν , υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση αστυνομικής δύναμης για σύλληψη λαθρομεταναστών οι οποίοι κινούνταν με τα πόδια στην είσοδο του κεντρικού δρόμου από την πλευρά της παραεγνατίας με κατεύθυνση το κέντρο του χωριού. Όπως οι κάτοικοι μας ανέφεραν μόνο μια γυναίκα υπήρχε ανάμεσα τους ενώ σχεδόν όλοι ήταν μικρής ηλικίας περίπου 30 ετών και συνελήφθησαν.

Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός, αυτού του είδους οι υποθέσεις θα αυξάνονται και ποιος ξέρει πόσοι ακόμα περνούν τις νυχτερινές ώρες από την περιοχή μας αλλά και που θα φτάσουν. Είναι απορίας άξιο το ότι όλα αυτά τα κρούσματα συμβαίνουν την στιγμή που έχει αναλάβει τη φύλαξη των συνόρων για τη λαθρομετανάστευση εδώ και καιρό η Φροντεξ χωρίς όμως να αποδίδει αυτά τα οποία έχει αναλάβει. Μετα λοιπόν τα συνεχόμενα τροχαία ατυχήματα κατα τη διακίνηση λαθρομεταναστών , τώρα βλέπουμε πως ξεκίνησαν και οι πεζές εισροές στο εσωτερικό της χώρας και μάλιστα από αγροτικούς δρόμους προκειμένου να γλυτώσουν τη σύλληψη πράγμα που στην προκειμένη περίπτωση δε κατάφεραν γιατί κάτοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία.