GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΚΟΣΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΥΚΗΣ

Παρανομούν και ο Δήμος Μύκης που καλύπτει την υπόθεση, αλλά και ο Κομοτηναίος εργολάβος που έχει πάρει το έργο αποκομιδής των σκουπιδιών...

Παρανομούν και ο Δήμος Μύκης που καλύπτει την υπόθεση, αλλά και ο Κομοτηναίος εργολάβος που έχει πάρει το έργο αποκομιδής των σκουπιδιών κι έχει υπογράψει συγκεκριμένη συμφωνία με συγκεκριμένα οχήματα, παράνομα όμως χρησιμοποιεί ακόμη και…τρακτέρ και καρότσα για να μαζέψει τα σκουπίδια από τους οικισμούς!

Το θέμα είναι ποιοι υπάλληλοι του Δήμου Μύκης κάλυψαν την συγκεκριμένη σκανδαλώδη σύμβαση και περίπτωση, αλλά και επί πόσους μήνες μαζεύονταν τα σκουπίδια με παράνομα οχήματα–και κάτω από απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής-αλλά δυστυχώς κανείς δεν ανησύχησε και φυσικά δεν έκανε τίποτα και ο Δήμος Μύκης.

Τώρα βέβαια μετά τις αποκαλύψεις του Χατζηγκενέ και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποκαλύψαμε, ελπίζουμε να παρέμβει Εισαγγελέας και να λογοδοτήσουν όσοι παρανόμησαν και παρανομούν…!

(σ.σ. Αν και κατά την άποψή μου την μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ που δεν δικαιούται να ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τίποτα…όταν ο κόσμος τόχε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι!).