GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τον Μ. Φανουράκη «σταύρωναν» ρωτώντας με μένος για το κεφάλαιο της ΔΗΚΕΞ, αλλά για τα δικά τους μούγκα στη στρούγκα…

Τελικά ο τροχός γυρίζει σε αυτή τη ζωή αργά η γρήγορα και σίγουρα όλοι κάποια στιγμή παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Σύμφωνα με πληρο...

Τελικά ο τροχός γυρίζει σε αυτή τη ζωή αργά η γρήγορα και σίγουρα όλοι κάποια στιγμή παίρνουν αυτό που τους αξίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όσοι «σταύρωναν» πριν λίγες ημέρες και «κρεμούσαν» τον Μανώλη Φανουράκη στα μανταλάκια ρωτώντας για το κεφάλαιο της ΔΗΚΕΞ, ξεχνώντας επιλεκτικά τα δικά τους τερτίπια.

Είναι εύκολο να καταδικάζεις κάποιον έτσι γιατί το επέλεξες ή γιατί δε σου κάνει, όμως δύσκολο είναι να καλύπτεις τον εαυτό σου και ειδικότερα τους λάκκους που ανοίγεις για τους άλλους, προκειμένου να μην πέσεις μέσα.

Θέμα που αφορά την Αναπτυξιακή Ξάνθης ερευνά η Εισαγγελία και μάλιστα είδαμε αρκετά πρώην αλλά και νυν στελέχη της αυτοδιοίκησης, να περιδιαβαίνουν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου την Παρασκευή…

Την εξέλιξη της υπόθεσης σίγουρα κανείς δεν τη γνωρίζει και εκείνο που μένει τελικά, είναι μια Ξάνθη χωρίς ένα πολύτιμο εργαλείο το οποίο στο παρελθόν προσέφερε τα μέγιστα στον τομέα των Επενδύσεων για την περιοχή μας. Αξίζει κανείς να δει το τι γίνεται στην Ξάνθη τα τελευταία χρόνια και το τι γινόταν τότε, για να καταλάβει το πόσο σημαντική ήταν η Αναπτυξιακή Α.Ε. για μια περιοχή που δυστυχώς βαλτώνει μέρα με την ημέρα.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr