GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αρχές Μαρτίου επανέρχονται τα δορμολόγια του ΟΣΕ προς το βόρειο Έβρο

Επιστολή προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ έστειλε ο δήμαχρος Ορεστιάδος Βασίλης Μαυρίδης εκφρτάζοντας την ικανοποίησή του για την επανέναρξη των δρομολ...

Επιστολή προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ έστειλε ο δήμαχρος Ορεστιάδος Βασίλης Μαυρίδης εκφρτάζοντας την ικανοποίησή του για την επανέναρξη των δρομολογίων του ΟΣΕ προς το βόρειο Έβρο.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Τσαλίδη,

Με μεγάλη χαρά, είναι αλήθεια, διάβασα την ανακοίνωσή σας σχετικά με την αναδιάρθρωση των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο νομό Έβρου.

Θα ήθελα να σας εκφράσω την ικανοποίηση της τοπικής κοινωνίας για την απόφασή σας αυτή, που στόχο έχει την ορθολογικότερη λειτουργία του δικτύου και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στην εσωτερική επικοινωνία του νομού, καθώς επίσης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη σύνδεση μέχρι το Ορμένιο.

Αναμένοντας την υλοποίηση του σχεδιασμού σας την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, θα συμφωνήσω ότι τα έργα έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα λόγια.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επικοινωνία – ενημέρωση – συνεργασία (χωρίς επιφυλάξεις) 24 ώρες τη μέρα για όλο το χρόνο (σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα, τα οποία είναι σε γνώση σας).

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας
Μαυρίδης Βασίλειος