GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Ξάνθη πρώτη στο Εθνικό κάλεσμα

Με ανακοίνωση της η Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Νομού Ξάνθης ευχαριστεί πρωτίστως τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης που παραβρέθηκε...

Με ανακοίνωση της η Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Νομού Ξάνθης ευχαριστεί πρωτίστως τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης που παραβρέθηκε στο Εθνικό κάλεσμα. Επίσης στην επιστολή της η Ένωση ευχαριστεί τους Ξανθιώτες που παρέστησαν στο συλλαλητήριο και στο προσκλητήριο τιμής των Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα η Ένωση κοινοποιεί την απόφαση της να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου καθώς επίσης το κόστος μεταφοράς και διανυκτέρευσης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ευχαριστούν θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας που έδωσε το παράδειγμα, όπως και όσους από τα μέλη μας και τους κατοίκους της Ξάνθης, ανταποκρίθηκαν στο Εθνικό κάλεσμα και συμμετείχαν συνολικά με 5 λεωφορεία και αρκετά ΙΧ στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης της 21 Ιαν.2018, όπου ενώσαμε τις φωνές μας με άλλες 500.000 και πλέον Έλληνες, για να ακούσουν όσοι παίρνουν αποφάσεις, στην Αθήνα και στο Εξωτερικό για την ονομασία του Κρατιδίου των Σκοπίων (FYROM), ότι:. << Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ>>.

Επιπρόσθετα πληροφορούμε ότι θα συμμετάσχουμε και στο Συλλαλητήριο στην Αθήνα της 4ης Φεβ.2018

Συμμετοχή στο Συλλαλητήριο 4 ΦΕΒ, στην ΑΘΗΝΑ

Το Παράρτημα ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, καλεί τα μέλη του και όσους επιθυμούν από την Ξάνθη, να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο της 4ης Φεβ. 2018, στην Πλατεία Συντάγματος στις 14:00, για να ενώσουμε τη φωνή μας με όλο τον Ελληνικό Λαό και να δηλώσουμε σε όσους παίρνουν αποφάσεις, στην ΑΘΗΝΑ και το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ότι :
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr

. << Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ>>.

Η κίνηση όσων δηλώσουν από και προς την Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί με μισθωμένο λεωφορείο. Συγκεκριμένα :

α. Αναχώρηση από ΞΑΝΘΗ: 3 Φεβ 18 (11:00)

β. Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ : 4 Φεβ.18 (μετά το συλλαλητήριο).

Κόστος

α Κίνησης : 30 € (τιμή για συμμετοχή 45 ατόμων).

β. Διανυκτέρευσης : 35 €/ άτομο σε δίκλινο( όσοι επιθυμούν).

Δηλώσεις Συμμετοχής: μέχρι 1 Φεβ 12:00 (ΠΕΜΠΤΗ), στο email του Παραρτήματος ή στα κινητά τηλέφωνα: 6937409943 και 6937100910.

Για το ΤΣ. Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης

Υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης
 Πρόεδρος
(κιν:6937100910)