GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 8 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Με 8 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχετ...



Με 8 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχείο Δήμου Αβδήρων) στις 29 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 πμ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
  • Συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ» (εισηγητής Πρόεδρος).
  • Έγκριση προτάσεων 2ης ανάληψης υποχρέωσης δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018, Διάθεση Πιστώσεων (εισηγήτρια Τσάκου Αρχοντία, Προϊσταμένη των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών).
  • Έγκριση του πρακτικού ΙII και βαθμολόγησης των αποδεκτών οικονομικών προσφορών, στάθμιση της βαθμολογίας της τεχνικής και οικονομικής προσφοράς κάθε προσφέροντος και ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου, του συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης με τίτλο του συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥ» (εισηγητής Πρόεδρος).
  • Καθορισμός τιμήματος και όρων μίσθωσης δημοτικής έκτασης έμπροσθεν της Επιχείρηση μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος (αναψυκτήριο) της εταιρείας ΒΑΣΙΛΑΣ Γ., ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ Κ., ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΟΕ στην παραλία Μυρωδάτου, του οικισμού ΕΡΩΔΙΟΥ, Τ.Κ. Μυρωδάτου του Δήμου Αβδήρων, Νομού Ξάνθης (εισηγητής: Δημήτριος Μαυρομάτης, Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Αβδήρων).
  • Πληρωμή παραβόλου 500,00 € για την τακτοποίηση αυθαιρέτου δημοτικού κτιρίου στον Πετεινό (εισηγητής: Μουμτσάκης Γεώργιος, Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας).
  • Έγκριση της αριθ. 2/2018 μελέτης για την προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ» για το έτος 2018,για τις ανάγκες του Δήμου Αβδήρων,του Κέντρου Υποστήριξης & κοινωνικής φροντίδας Βρεφικής – Παιδικής & τρίτης ηλικίας και των Σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και καθορισμός των όρων δημοπράτησης (εισηγητής: Πρόεδρος).
  • Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού, των τεχνικών προδιαγραφών της 3/2018 μελέτης και καθορισμός όρων διακήρυξης του διαγωνισμού για την προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ» (εισηγητής: Πρόεδρος).
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr
  • Έλεγχος υποβληθέντων δικαιολογητικών – κατάρτιση κατάστασης άπορων δημοτών και κατοίκων του Δήμου μας προκειμένου να τύχουν οικονομικής ενίσχυσης λόγω ένδειας (εισηγητής: Πρόεδρος).