GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δύσκολη η νύχτα για την ορεινή Ξάνθη. Χιονίζει ασταμάτητα εδώ και λίγες ώρες.

Δύσκολη η νύχτα για την ορεινή Ξάνθη. Χιονίζει ασταμάτητα εδώ και λίγες ώρες. Με το βλέμμα στραμμένο σε πομακοχώρια και ορεινό Δήμο Ξάνθ...


Δύσκολη η νύχτα για την ορεινή Ξάνθη. Χιονίζει ασταμάτητα εδώ και λίγες ώρες.
Με το βλέμμα στραμμένο σε πομακοχώρια και ορεινό Δήμο Ξάνθης η κρατική μηχανή, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Μια δύσκολη για την ορεινή περιοχή της Ξάνθης αλλά και της ορεινής Ροδόπης Νύχτα ξεκίνησε καθώς εδώ και λίγες ώρες , ο χιονιάς έκανε την εμφάνιση του με άγριες διαθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ορεινή Ξάνθη τα χιόνια έκαναν την εμφάνιση τους σε χωριά του Δημου Μύκης Γλάυκη , Κένταυρο και σε περιοχές του Δήμου Ξάνθης , Δασικό χωριό αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν χιόνια και σε περιοχές με πολύ χαμηλότερο υψόμετρο. Σύμφωνα με κατοίκους χωριών του Δήμου Μύκης , σε κάποιες περιπτώσεις με το που περνούσε το εκχιονιστικό ο δρόμος μέσα σε ελάχιστο χρόνο ήταν στρωμένος με χιόνι , πράγμα που δημιουργεί προβληματισμό για το αν θα καταφέρει η κρατική μηχανή να ανταπεξέλθει άμεσα και σε όλες τις περιπτώσεις που θα χρειαστεί η παρέμβαση της.