GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το μπετόν αρμέ, κατέληξε σε μπετόν λαπά…

Το μπετόν αρμέ, κατέληξε σε μπετόν λαπά… Σαθρά τα θεμέλια της παράταξης Δημαρχόπουλου με δική του ευθύνη – Ούτε μια έκπληξη σε Φανουράκη...


Το μπετόν αρμέ, κατέληξε σε μπετόν λαπά…
Σαθρά τα θεμέλια της παράταξης Δημαρχόπουλου με δική του ευθύνη
– Ούτε μια έκπληξη σε Φανουράκη δεν μπόρεσαν να κάνουν, παρά τους διθυράμβους των φιλικών προς αυτούς μέσων ενημέρωσης της Ξάνθης
– Πλήρης επιβεβαίωση των όσων γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες

Με τη φράση δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά ο Δήμαρχος πρότυπο στραβά αρμενίζει και συμπαρασύρει σε αυτήν την στραβή πορεία πολλούς από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του και συνεργάτες του, ξεκινάμε σήμερα την αναφορά μας για τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μια συνεδρίαση που από μέρες πριν είχε δώσει τα στοιχεία της αποτυχίας για την Δημοτική Αρχή, καθώς ούτε τα πρωτοσέλιδα στήριξης ούτε και οι βαρύγδουπες δηλώσεις κατάφεραν να χαμηλώσουν τους τόνους και να επιφέρουν ένα θεμιτό αποτέλεσμα.

Όπως μπορεί κάλλιστα να διαπιστώσει ο Δήμαρχος Ξάνθης από τις εξελίξεις, σε κάποιο σημείο έχει χάσει την μπάλα και το κακό είναι πως δύσκολα θα συμμαζέψει αυτά που ο ίδιος δημιούργησε. Και όταν λέμε ο ίδιος, εννοούμε πως με τις συμπεριφορές του, δεν κατάφερε να στρέψει σχεδόν ολόκληρη την Ξάνθη, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, απέναντί του, αλλά και πολλούς από τους συνεργάτες του, οι οποίοι τον εξέλεξαν Δήμαρχο.

Η απουσία δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, η επιστολή των Μούρκα, Κυριακίδη, αλλά και η εικόνα που παρουσίασε η Δημοτική Αρχή στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, αποδεικνύουν περίτρανα την τραγικότητα στην οποία έχει οδηγηθεί ο Δήμος «πρότυπο», καθώς όπως λέει και ο λαός μας «το ψάρι μυρίζει από το κεφάλι».

Αναγνωρίζουμε στον Μπάμπη Δημαρχόπουλο το δικαίωμα του εγωισμού, όπως επίσης του αναγνωρίζουμε και το δικαίωμα να θέλει να εμφανίζεται ως ηγέτης μιας παράταξης, ενός Δήμου και σίγουρα πέρα από τις οποιεσδήποτε προσωπικές διαφορές, θα ήμασταν οι πρώτοι που θα εξήραμε τις σωστές του προσπάθειες, όμως δυστυχώς, για ακόμα μια φορά, ο ίδιος αποδεικνύει πως είναι κατώτερος όλων των περιστάσεων και υστερεί σε πολλά, κάτι που έχει αρνητικό αντίκτυπο στην Ξάνθη. Όχι πως δεν υπήρχαν λάθη στο παρελθόν και επιλεκτικά δε τα βλέπουμε, σε κάθε δήμαρχο, προκάτοχο του Μπάμπη Δημαρχόπουλου, είχαμε ασκήσει εντονότατη κριτική στις λανθασμένες πρακτικές και προβάλαμε τα σωστά, όμως αυτή η θητεία έχει τεράστια διαφορά από τις προηγούμενες.

Όταν ως αρχηγός μιας παράταξης, δεν μπορείς να διατηρήσεις την συνοχή μέσα σε αυτήν και να κρατάς ισορροπίες, τότε το παιχνίδι είναι χαμένο από τα αποδυτήρια και αυτό είναι κάτι που δεν θέλει να το αντιληφθεί ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης.

Σίγουρα το νόημα σε κάποιες περιπτώσεις είναι πιο βαθύ από ότι δείχνει, όπως επίσης είναι γνωστό ότι κάποιοι σε πολλές περιπτώσεις, μπαίνουν στη λογική του παζαρέματος για να λειτουργήσουν υπέρ της ομοψυχίας, όμως δεν είναι δυνατόν, όλοι να λειτουργούν έτσι. Και επειδή το νόμισμα έχει δυο όψεις, στον αντίποδα αυτού, εμείς βάζουμε το ποιοι κάθονται και στηρίζουν σήμερα τον Δήμαρχο Ξάνθης, αλλά και το ποιες θέσεις (έμμισθες) κατέχουν, συνεπώς, αν οι υποστηρικτές του Δημάρχου σήμερα λένε πως, δε στήριξαν Δημαρχόπουλο, αυτοί που του ζήτησαν κάτι και δε το πήραν, εμείς λέμε πως αυτοί που στήριξαν τον Δήμαρχο Ξάνθης σε αυτό το δεύτερο εν σειρά φιάσκο, είναι αυτοί που πήραν από τον Δήμαρχο κάτι και σεβόμενοι αυτό, μένουν δίπλα του…