GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κανένας δεν περίμενε τόσο μεγάλη προσέλευση ψηφοφόρων

Κανένας δεν περίμενε τόσο μεγάλη προσέλευση ψηφοφόρων Είναι ακόμη σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την ανάδειξη αρχηγού της κεντροαριστεράς στο...

Κανένας δεν περίμενε τόσο μεγάλη προσέλευση ψηφοφόρων

Είναι ακόμη σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την ανάδειξη αρχηγού της κεντροαριστεράς στον νομό Ξάνθης όπως και σε ολόκληρη την Ελλάδα όπου η μαζική προσέλευση των πολιτών που ψήφισαν, ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη αφού υπολογίζεται ότι ο αριθμός ξεπερνά τις 200.000.

Σύμφωνα με τον Β. Τσολακίδη ο οποίος έχει τον συντονισμό της εκλογικής διαδικασίας στον νομό Ξάνθης, η προσέλευση των Ξανθιωτών ξεπέρασε κατά πολύ τον αναμενόμενο και υπολογίζεται σε πάνω από 1500.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσολακίδης το πρώτο αποτέλεσμα που θα δώσει την εικόνα θα είναι γύρω στις 10 και αυτό γιατί στην Αθήνα λόγω του Μαραθωνίου οι κάλπες θα κλείσουν αργότερα.

Σε αναμονή των εκλογικών αποτελεσμάτων αργά το βράδυ όπου φαίνεται ότι ήδη η Φ. Γεννηματά έχει το προβάδισμα και όλοι πλέον στην Κεντροαριστερά περιμένουν τον δεύτερο και το ποσοστό της προέδρου του ΠΑΣΟΚ αν δηλαδή ξεπερνάει το 50% όπου και δεν θα χρειαστεί η επανάληψη των εκλογών μεταξύ των δύο πρώτων.