GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ο κ. Τόσκας δεν είναι «προοδευτικός»;

Η αλήθεια είναι ότι οι βολευτάδες της Ξάνθης μας έχουν μπερδέψει λίγο με την «προοδευτικότητά» τους. Στην προχθεσινή παρέλαση είδαμε τον...


Η αλήθεια είναι ότι οι βολευτάδες της Ξάνθης μας έχουν μπερδέψει λίγο με την «προοδευτικότητά» τους.

Στην προχθεσινή παρέλαση είδαμε τον κ. Τόσκα, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη… Τώρα αν τον προστατεύει είναι άλλο θέμα – πάνω στην εξέδρα των επισήμων να αποδίδει τιμές όπως ο κάθε εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην σημαία και στους παρελαύνοντες.

Από την άλλη, είδαμε τους βολευτάδες του νομού, της κυβέρνησης και του κόμματος, ένας αχταρμάς που θυμίζει γόρδιο δεσμό, να κάθονται απέναντι στο πεζοδρόμιο, τάχα μου ντε, κάνοντας αντίσταση στο κατεστημένο που είναι οι ίδιοι. Και αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Κάποτε, κάποιος, σε ένα χωριό, έκοψε το … αυτί του για να δει τι θα πει το χωριό. Κάπως έτσι και οι βολευτάδες του νομού αντιλαμβάνονται την παρουσία τους στην Ξάνθη. Προφανώς επειδή δεν έχουν να επιδείξουν κάποιο έργο για το καλό του νομού, το παίζουν προοδευτικοί και κάθονται στο πεζοδρόμιο απέναντι από την εξέδρα των επισήμων σαν ένα δείγμα της «προοδευτικότητας» τους και όπως καταλαβαίνει κανείς, το πράμα μπερδεύετε γιατί ο ένας Συριζαίος υπουργός είναι στην εξέδρα των επισήμων και οι άλλοι Συριζαίοι βολευτές είναι απέναντι στο πεζοδρόμιο.

Το αφελές ερώτημα. Ο κ. Τόσκας δεν είναι «προοδευτικός»;