GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στον αέρα η επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα. Στενά όρια βάζει η Ελληνική πλευρά για να πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη.

Αυτή τη φορά όπως πηγές μας αναφέρουν και το απομακρυσμένο από το προξενείο κομμάτι της μειονότητας δε βλέπει με καλό μάτι αυτήν την επίσ...

Αυτή τη φορά όπως πηγές μας αναφέρουν και το απομακρυσμένο από το προξενείο κομμάτι της μειονότητας δε βλέπει με καλό μάτι αυτήν την επίσκεψη.

Μετά τις προκλητικότητες Τσαβούσογλου και τη φιέστα που έστησε στη Θράκη το προξενείο με τα ενταύθα τσιράκια του πριν μια εβδομάδα, η Ελληνική πλευρά (Παυλόπουλος, Τσίπρας, Κοτζιάς) , δε δείχνουν διάθεση για να δεχτούν μέσα στη χώρα μας και νέες προκλήσεις. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι οποίες απλά μένει να επιβεβαιωθούν η Ελληνική Πρεσβεία στην Τουρκία , έχει ενημερώσει το επιτελείο του Τούρκου προέδρου πως η επίσκεψη του, θα πρέπει να οριοθετηθεί μόνο για την Περιοχή της Αθήνας και να μην υπάρξει κάποιο αίτημα για περιοδεία στη Θράκη , όπως επίσης πως δε θα πρέπει να γίνει καμία αναφορά αντίθετη με τα όσα αναφέρει η Συνθήκη της Λωζάνης καθώς η Ελλάδα όπως κατα πάγια τακτική της υποστηρίζει, αυτά είναι αδιαμφισβήτητα. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν και το τι ακριβώς θα συμβεί καθώς και το αν θα υπάρξουν αντιδράσεις από την πλευρά της Τουρκίας σε διπλωματικό και όχι μόνο επίπεδο. Τα όσα συνέβησαν στην περιοχή της Θράκης την προηγούμενη εβδομάδα και οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν , φαίνεται πως έχουν αφυπνίσει την Ελληνική πλευρά η οποία κατά γενική ομολογία τα δυο τελευταία χρόνια , ήταν αρκετά μαλθακή απέναντι σε τέτοιου είδους προκλήσεις.