GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τραγικό. Μάζεψε ο Δήμος Αβδήρων τα σκουπίδια αλλά … τα άπλωσε πάλι

Τραγικό. Μάζεψε ο Δήμος Αβδήρων τα σκουπίδια αλλά … τα άπλωσε πάλι Είναι τραγικό να προσπαθεί ο δήμος Αβδήρων να «δουλέψει» τους δημοσιο...


Τραγικό. Μάζεψε ο Δήμος Αβδήρων τα σκουπίδια αλλά … τα άπλωσε πάλι

Είναι τραγικό να προσπαθεί ο δήμος Αβδήρων να «δουλέψει» τους δημοσιογράφους που αναδεικνύουν την αδυναμία άσκησης σοβαρής διοίκησης από την πλευρά του αλλά και στήριξης των δημοτών του.

Ο λόγος για τον Δήμο Αβδήρων και τον επικεφαλής δήμαρχο, ο οποίος μετά από δημοσίευμα της XanthiTimes.gr καθάρισε τον ΧΑΔΑ που με ευθύνη του δημιουργήθηκε στο Κουτσό και ορθώς έπραξε γιατί τα πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την δημιουργία Ανεξέλικτων Χώρων Ρήψης Απορριμμάτων έχει βαριά πρόστιμα που τα πληρώνουν οι δημότες.

Τι έκανε ο δήμος μετά την αναφορά της XanthiTimes.gr όπου το άρθρο συνοδευόταν από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και αποδείκνυε την αδυναμία της διοίκησης του Δήμου Αβδήρων να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να απαγορέψει την δημιουργία σκουπιδότοπου πεντακόσια μέτρα μακριά από το χωριό; Πήγε και καθάρισε τον τόπο.

Δυστυχώς όμως για τον τρόπο λειτουργίας του δήμου, ο σκουπιδότοπος άρχισε να λειτουργεί και πάλι σε βάρος της τσέπης των δημοτών του αλλά και την δημιουργία εστίας μόλυνσης για το περιβάλλον. Κυρίως όμως, για την υγεία των συνδημοτών του γιατί προχθές υπήρχε και ένα πεθαμένο ζώο όπου τα κοράκια είχαν στήσει «πάρτη» τσιμπολογώντας το.

Να υπενθυμίσουμε στον δήμο Αβδήρων, ότι δεν αρκεί να δίνει μία εντολή, αλλά να ελέγχει και την εφαρμογή της και όποιος δημότης δεν συμμορφώνεται να του βάλλει πρόστιμο.

Είναι καλό να μην βάζει σε κίνδυνο την υγεία αλλά και την τσέπη των δημοτών του ο δήμος Αβδήρων και ο δήμαρχος του.