GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρώτη Δικαίωση Κυβερνείου, Baiser απέναντι στο Λουκέτο της οριστικής ανάκλησης άδειας λειτουργίας

  Πρώτη Δικαίωση Κυβερνείου, Baiser απέναντι στο Λουκέτο της οριστικής ανάκλησης άδειας λειτουργίας. Αποδέχθηκε το Διοικητικό Εφετείο ...


 


Πρώτη Δικαίωση Κυβερνείου, Baiser απέναντι στο Λουκέτο της οριστικής ανάκλησης άδειας λειτουργίας.

Αποδέχθηκε το Διοικητικό Εφετείο στην Κομοτηνή, την αίτηση που είχαν καταθέσει οι επιχειρηματίες των καταστημάτων Κυβερνείο και Baiser, για προσωρινή αναστολή απόφασης του Δήμου Ξάνθης, με την οποία τα καταστήματα θα έπρεπε την ερχόμενη Δευτέρα να κλείσουν, μιας και η ημερομηνία οριστικής ανάκλησης της άδειας λειτουργίας τους, ήταν αυτή.

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορηθήκαμε λίγη ώρα πριν, τα καταστήματα μετά από αυτήν την δικαίωση, θα παραμείνουν ανοιχτά και θα συνεχίσουν να λειτουργούν, ενώ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι επιχειρηματίες κατά της απόφασης κλεισίματος. Αξίζει να σημειωθεί πως τρία από τα καταστήματα της Παραλίας, Κυβερνείο, Prestige και Baiser αθωώθηκαν την Τετάρτη από το Πταισματοδικείο Ξάνθης, σε υπόθεση που αφορούσε την παράβαση ωραρίου στη λειτουργία τους, μια υπόθεση από την οποία ξεκίνησε ο Γολγοθάς για τους επιχειρηματίες των Κυβερνείο, Baiser καθώς σύμφωνα με αυτήν την παράβαση, τρίτη κατά τον αριθμό, και μάλιστα Παρασκευή προς Σάββατο Αποκριάς, ετέθη σε ισχύ η διάταξη του Νόμου που αναφέρει πως στις τρεις παραβάσεις, η υπόθεση πάει στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου, η οποία δύναται να προβεί και στην οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος.