GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 14 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει το μεσημέρι της Τετάρτης η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Με 14 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει το μεσημέρι της Τετάρτης η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης Την 15η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τετ...


Με 14 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει το μεσημέρι της Τετάρτης η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Την 15η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).
01ο ΘΕΜΑ: Έγκριση εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών διοδίων και άλλων εξόδων μετακίνησης, έγκριση της σχετικής δαπάνης και διάθεση πίστωσης (εισηγήτρια Χριστίνα Ράλλη).

02ο ΘΕΜΑ: Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής (εισηγητής Πλάτωνας Χατζηδημητρίου).

03ο ΘΕΜΑ: Έγκριση δαπανών και διάθεση (δέσμευση) των πιστώσεων των ΚΑΕ του προϋπολογισμού οικ. Έτους 2017 (εισηγήτρια Ιουλία Ζούρα).

04ο ΘΕΜΑ: Έγκριση διενέργειας της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: «Υπηρεσίες καθαρισμού αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξάνθης» με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού, καθώς και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).

05ο ΘΕΜΑ: Έγκριση του από 30-10-2017 πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού που αφορά τον διαγωνισμό με τίτλο: «Προμήθεια και εγκατάσταση υλικών πυροπροστασίας για την πυρασφάλεια του δασικού χωριού Ερύμανθος» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης, Πρόεδρος Επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμών & Αξιολόγησης προσφορών).

06ο ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών, σύμφωνα με την παρ. 4.2 της Διακήρυξης Δημοπρασίας του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής).

07ο ΘΕΜΑ: Κατάρτιση των όρων επαναληπτικής δημοπρασίας του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ» εργολαβία: «ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΠΊ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΩΝ 9 ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ» (εισηγήτρια Αικατερίνη Μανά).

08ο ΘΕΜΑ: Έγκριση δαπανών που αφορούν την εκτέλεση εργασιών συντήρηση των σχολικών συγκροτημάτων (εισηγήτρια Αικατερίνη Μανά).

09ο ΘΕΜΑ: Κατάρτιση όρων εκμίσθωσης του καταστήματος Ε στην οδό Παν. Τσαλδάρη 115 στην Ξάνθη (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).

10ο ΘΕΜΑ: Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για παράσταση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (εισηγητής Ιωάννης Λάμπρου).

11ο ΘΕΜΑ: Εξουσιοδότηση του Ιωάννη Λάμπρου, δικηγόρου του Δήμου Ξάνθης για άσκηση και συζήτηση διεκδικητικής αγωγής ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης (εισηγητής Ιωάννης Λάμπρου).

12ο ΘΕΜΑ: Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για άσκηση αίτησης αναίρεσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου).

13ο ΘΕΜΑ: Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για παράσταση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου).

14ο ΘΕΜΑ: Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για παράσταση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου).