GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φτάνει πια με τα ζωγραφισμένα φρύδια - Τα βήματα για όμορφο, φυσικό αποτέλεσμα!

Η τάση στα φρύδια τα τελευταία χρόνια, τα θέλει φυσικά και γεμάτα, να πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο και να το αναδεικνύουν. Σε αντίθεση μ...


Η τάση στα φρύδια τα τελευταία χρόνια, τα θέλει φυσικά και γεμάτα, να πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο και να το αναδεικνύουν.

Σε αντίθεση με προηγούμενες δεκαετίες όπως τα 80’s και 90’s που οι περισσότερες γυναίκες παρασύρθηκαν και λέπτυναν υπερβολικά το σχήμα ή άνοιξαν το χρώμα τους και σήμερα είναι αυτές που ταλαιπωρούνται περισσότερο και δυσκολεύονται να τα επαναφέρουν στο φυσικό τους.

Σήμερα πλέον, η μόδα έχει φτάσει στο άλλο άκρο με διάσημες τηλεοπτικές περσόνες όπως η Kylie Jenner, και όλο και περισσότερους, ανερχόμενους make up artists, να μας επηρεάζουν στο μακιγιάζ και να φτάνουμε συχνά στην υπερβολή, με φρύδια πολύ έντονα βαμμένα, πολλές φορές σε λάθος-κακό χρώμα, ή πολύ παχιά στο σχήμα.

Επιπλέον προκύπτουν συνεχώς νέες τάσεις με χρώματα και παράξενα σχέδια ακόμα και extensions φρυδιών, ενώ το λιθαράκι τους βάζουν και τα tutorials διάσημων Drag Queens που εμφανίζονται στο feed μας και μας μπερδεύουν.

Τα φρύδια είναι στ’ αλήθεια η κορνίζα του προσώπου και θέλουν κι αυτά την δική τους περιποίηση και φροντίδα, γι αυτό δεν πρέπει να τα παραμελούμε. Λέμε ΝΑΙ στα όμορφα, καλοσχηματισμένα φρύδια, ΟΧΙ όμως στην υπερβολή που οδηγεί στο κιτς και αντιαισθητικό, με αυτά τα Τips!

Τips για όμορφο, φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια, στο bovary.gr