GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι Μητσοτακικοί θέλουν το κεφάλι του Δημαρχόπουλου επί πίνακι

«Ανάστα ο Κύριος» έγινε στα κεντρικά της ΝΔ όπως μαθαίνουμε από έγκυρη πηγή αφού οι «Μητσοτακικοί» θέλουν το κεφάλι του Δημαρχόπουλου γι...


«Ανάστα ο Κύριος» έγινε στα κεντρικά της ΝΔ όπως μαθαίνουμε από έγκυρη πηγή αφού οι «Μητσοτακικοί» θέλουν το κεφάλι του Δημαρχόπουλου γιατί διέγραψε στελέχη του κόμματος της ΝΔ από την παράταξη του που είναι «καθαρόαιμα» Μητσοτακικοί.

Μετά από αυτές τις πληροφορίες πλέον κανένας δεν ξέρει αν ο δήμαρχος Ξάνθης, όπου σημειωτέον αν δεν έχασε την «δεδηλωμένη» είναι ζήτημα χρόνου να την χάσει και να σύρει τον δήμο της Ξάνθης σε εκλογές ή απλά να μην φέρνει για ψήφιση σοβαρά θέματα στο δημοτικό συμβούλιο όπου για να «περάσουν» θα χρειάζεται αυστηρή πλειοψηφία.

Όσο για το αν η ΝΔ δώσει το «χρίσμα» στις επόμενες εκλογές στον νυν δήμαρχο, είναι ένα θέμα, όπως μας έλεγαν στελέχη της ΝΔ από την Αθήνα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, καυτηριάζουν τον Χ. Δημαρχόπουλο λέγοντας ότι δεν πήρε χαμπάρι πώς στο τιμόνι της ΝΔ είναι το Μητσοτακέϊκο και ότι τα στελέχη της παράταξης του που διέγραψε, το ένα τουλάχιστον, έχει πολύ στενούς δεσμούς με την οικογένεια.