GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Και 4ο κατάστημα «KOSMO PLUS – ΕΛΟΜΑΣ» στην Ξάνθη – Δημ. Θεοδωρίδης:

Και 4ο κατάστημα «KOSMO PLUS – ΕΛΟΜΑΣ» στην Ξάνθη – Δημ. Θεοδωρίδης: «Είμαστε όλοι Θρακιώτες και αγαπάμε αυτό που κάνουμε Σε όλα τα κατ...


Και 4ο κατάστημα «KOSMO PLUS – ΕΛΟΜΑΣ» στην Ξάνθη – Δημ. Θεοδωρίδης: «Είμαστε όλοι Θρακιώτες και αγαπάμε αυτό που κάνουμε


Σε όλα τα καταστήματα της «αλυσίδας» τα πάντα και σε τιμές χαμηλές όλο τον χρόνο!

Με τους καλύτερους οιωνούς άνοιξε και το…4ο κατάστημα για την Ξάνθη της γνωστής Ξανθιώτικης «αλυσίδας» KOSMO PLUS – ΕΛΟΜΑΣ, επί της οδού Αθανασίου Διάκου 1, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν, παρουσία των ιδιοκτητών και καταναλωτών, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου.

Άλλο ένα κατάστημα στο οποίο μπορείτε να βρείτε τα πάντα και μάλιστα σε…τιμές που «δεν υπάρχουν». Αυτό άλλωστε είναι και το στοίχημα που έχουν βάλει οι επιχειρηματίες.

Κάτι που διευκρινίζει, μιλώντας στην «Θ» ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος και ένας εκ των ιδιοκτητών της Εταιρίας KOSMO PLUS – ΕΛΟΜΑΣ κ. Δημήτρης Θεοδωρίδης.



«ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…»

Ειδικότερα ο ίδιος αναφέρει ότι «είμαστε το 4ο μαγαζί στην Ξάνθη. Στα δικά μας τα καταστήματα μπορούν να βρουν όλοι οι Ξανθιώτες τα πάντα, όπως επίσης και στο συγκεκριμένο που βρίσκεται στην οδό Αθανασίου Διάκου 1. Μπορούν να βρουν από κρέατα (κοπή στο κρεοπωλείο μας) και ο,τι άλλο θέλουν. Μπορούν να βρουν τα πάντα».

«ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ…»


Αναφορικά με την «συνταγή» της επιτυχίας ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε ότι «είναι το γεγονός ότι αγαπάμε αυτό που κάνουμε, το ξέρουμε αυτό που κάνουμε, ο κόσμος μας αγαπάει ιδιαίτερα στην Θράκη, γιατί είμαστε όλοι θρακιώτες και προσπαθούμε με αυτόν τον ανταγωνισμό και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να έχουμε καλές και προσιτές τιμές, προκειμένου να ανταποκριθεί ο κόσμος σε αυτά τα δύσκολα οικονομικά χρόνια».

«Η ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ…»


Υψηλή ποιότητα, μεγάλη γκάμα σε μάρκες και όλα αυτά είναι σε πολύ χαμηλές τιμές.

Αυτά είναι τα τρία στοιχεία που… συνθέτουν το KOSMO PLUS – ΕΛΟΜΑΣ.


«Η χαμηλή τιμή, δεν σημαίνει και χαμηλή ποιότητα στο προϊόν. Εμείς έχουμε «παντρέψει» και έχουμε καταφέρει να έχουμε χαμηλές τιμές σε πάρα πολλά προϊόντα, σε καλά προϊόντα και για αυτό έχουμε την επιτυχία που έχουμε. Ευχόμαστε και ευελπιστούμε να συνεχίσει αυτό, να είμαστε μέσα στις αγορές, να βρίσκουμε καλές τιμές, να τις δίνουμε στον κόσμο προκειμένου και ο κόσμος να μπορεί να ανταπεξέλθει και να αγοράζει ‘ό,τι θέλει και πάλι σε καλή τιμή» υπογραμμίζει επίσης ο Πρόεδρος της εταιρίας KOSMO PLUS – ΕΛΟΜΑΣ, ενώ αναφορικά με τις σκέψεις για…5ο KOSMO PLUS – ΕΛΟΜΑΣ, σημειώνει ότι «αυτό θα το δείξει ο κόσμος. Αν ο κόσμος μας ζητήσει σε κάποια περιοχή, επειδή είναι μακριά από τα άλλα 4 και μπορούμε να βρούμε κάποιο χώρο να πάμε προς τα εκεί, θα το σκεφτούμε, θα το δούμε και πολύ πιθανόν να το πράξουμε για να είμαστε ακόμη πιο κοντά στην γειτονιά τους. Θέλω να ευχαριστήσω τους καταναλωτές μας, τους πελάτες μας, αυτούς που πραγματικά μας στηρίζουν και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε και να αγαπάμε αυτό που κάνουμε περισσότερο».