GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν 2 Βουλγάρες για κλοπές πορτοφολιών στη λαϊκή αγορά της Καβάλας

Συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) α...



Συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 22 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Αναλυτικότερα, στο χώρο διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς στην Καβάλα, οι δράστιδες ενεργώντας από κοινού, προσέγγισαν δύο ηλικιωμένους και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από την κατοχή τους τα πορτοφόλια τους, πλην όμως έγιναν αντιληπτές από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι δύο συλληφθείσες, αφαίρεσαν και από άλλες δύο ηλικιωμένες τα πορτοφόλια τους, που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Στην κατοχή των δράστιδων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χρηματικά ποσά των 260,41 ευρώ και των 3 δολαρίων Η.Π.Α., μέρος των οποίων αποδόθηκε στις δικαιούχους τους.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.