GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 17 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Πέμπτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Με 17 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Πέμπτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης Την 12η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώ...


Με 17 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Πέμπτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Την 12η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

Τροποποίηση της με αριθμό 37/2017 προγενέστερης απόφασης της ΟΕ η οποία αφορά «Ανάληψη υποχρεώσεων οικονομικού έτους 2017 και έγκριση διάθεσης πιστώσεων» (εισηγήτρια Ιουλία Ζούρα).

Έγκριση των δαπανών και διάθεση (δέσμευση) των πιστώσεων ΚΑΕ του προϋπολογισμού οικ. Έτους 2017 (εισηγήτρια Ιουλία Ζούρα).

Έγκριση της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας γαλακτοκομικών προϊόντων μέχρι της ολοκλήρωσης της διαδικασίας του ηλεκτρονικού ανοιχτού διαγωνισμού (εισηγήτρια Πολυξένη Καρακατσάνη).

Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού (και συγκεκριμένα ενός πλήρους συστήματος ηλεκτρονικών πινάκων αποτελεσμάτων – ηλεκτρονικών χρονομέτρων επίθεσης 26΄΄- 14΄΄ και ενός ζεύγους κυλιόμενων μπασκετών δαπέδου) με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού καθώς και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).

Καθορισμός του τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2018 (εισηγήτρια Βασιλική Μεταξά).

Επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων για το έτος 2018 (εισηγήτρια Βασιλική Μεταξά).

Επιβολή τελών καθαριότητας και φωτισμού για το έτος 2018 (εισηγήτρια Βασιλική Μεταξά).

Επιβολή τελών και δικαιωμάτων Δημοτικών Κοιμητηρίων για το έτος 2018 (εισηγήτρια Βασιλική Μεταξά).


Καθορισμός του συντελεστή του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) για το έτος 2018 (εισηγήτρια Βασιλική Μεταξά).

Καθορισμός του συντελεστή του τέλους διαφήμισης στο Δήμο Ξάνθης για το έτος 2018 (εισηγήτρια Βασιλική Μεταξά).

Καθορισμός του ειδικού τέλους για την τέλεση των πολιτικών γάμων για το έτος 2018 (εισηγήτρια Βασιλική Μεταξά).

Καθορισμός τελών και δικαιωμάτων χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων οικ. Έτους 2018 (εισηγήτρια Βασιλική Μεταξά).

Καθορισμός του ημερήσιου τέλους πωλητών λαϊκών αγορών για το έτος 2018 (εισηγήτρια Βασιλική Μεταξά).

Καθορισμός τέλους χρήσης κοινόχρηστου χώρου άσκησης υπαίθριου εμπορίου (στάσιμου και πλανόδιου) για το έτος 2018 (εισηγήτρια Βασιλική Μεταξά).

Προσδιορισμός του ειδικού προστίμου για έξοδα μεταφοράς και αποθήκευσης σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 50 του Ν.4257/2014 για το έτος 2018 (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).

Επιβολή του τέλους χρήσης αρδευτικών δικτύων στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης για το έτος 2018 (εισηγήτρια Σιμέλα Σαρροπούλου).

Επιβολή του δικαιώματος ύδρευσης ζώων στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης για το έτος 2018 (εισηγήτρια Σιμέλα Σαρροπούλου).