GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Για σωστή απορρόφηση της βιταμίνης D

Η βιταμίνη D είναι δύσκολο να απορροφηθεί σε ικανοποιητικό βαθμό μέσω της διατροφής από τον ανθρώπινο οργανισμό. Όμως, αυτή είναι η μοναδ...

Η βιταμίνη D είναι δύσκολο να απορροφηθεί σε ικανοποιητικό βαθμό μέσω της διατροφής από τον ανθρώπινο οργανισμό. Όμως, αυτή είναι η μοναδική λύση που υπάρχει όταν για διάφορους λόγους κάποιοι άνθρωποι βρεθούν με έλλειψη ή ανεπάρκεια σε αυτή.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές τροφές που να είναι εμπλουτισμένες με τη βιταμίνη του ήλιου. Το να ισχυριστεί κάποιος πως θα αναπληρώσει την υπάρχουσα έλλειψη μόνο μέσω της διατροφής είναι αρκετά δύσκολο.

Τροφές όπως τα λιπαρά ψάρια, τα εμπλουτισμένα δημητριακά και ο χυμός πορτοκαλιού, αλλά και κρόκος αυγού έχουν κάποια ποσότητα της συγκεκριμένης βιταμίνης. Ωστόσο, ο καλύτερος και συνάμα πιο ασφαλής τρόπος διόρθωσης της έλλειψης της, είναι με τη λήψη συγκεκριμένων συμπληρωμάτων διατροφής. Ας δούμε κάποια από αυτά.

H Vitamin D3 4000 IU της Solgar, είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη D3. Η κατανάλωσή του συμβάλλει στην ομαλή απορρόφηση του φωσφόρου και του ασβεστίου και στη διατήρηση υγιών οστών, μυών και δοντιών. Επιπλέον, θωρακίζει τον οργανισμό ενάντια στη γρίπη και στις διάφορες ιώσεις και ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το συμπλήρωμα διατροφής Vitamin D3 της Myelements αποτελεί την πιο αφομοιώσιμη από τον οργανισμό μορφή βιταμίνης D. Η κατανάλωσή του ενδυναμώνει τα οστά, τους μύες και τα δόντια, αφού το ασβέστιο και ο φώσφορος απορροφώνται σωστά. Τέλος, συμβάλλει στην καλή διάθεση και ζωτικότητα του οργανισμού και το σώμα είναι απαλλαγμένο από πόνους και πιασίματα στις αρθρώσεις.