GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκπαιδευμένοι ανήλικοι «γκάγκστερ» περιφρουρούν το άβατο του Δροσερού

Τα Εξάρχεια ωχριούν μπροστά σε αυτό που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του thrakitoday.com που βρέθηκε στα νεκροταφεία της πόλης που γει...



Τα Εξάρχεια ωχριούν μπροστά σε αυτό που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του thrakitoday.com που βρέθηκε στα νεκροταφεία της πόλης που γειτονεύουν με το Δροσερό, προκειμένου να φωτογραφίσει τον καπνό που έβγαινε από την μεγάλη πυρκαγιά στην παραλίμνια περιοχή μεταξύ Διαλαμπής και Σουνίου.
του thrakitoday.com φωτογράφιζε τον καπνό που σκίασε τον ορίζοντα της Ξάνθης, από το πουθενά εμφανίσθηκε μία «αγέλη» μικρών παιδιών από … πέντε έως 9 ετών με μπροστάρηδες δύο δεκατετράχρονα, τα οποία αναίτια, έδωσαν εντολή σε όλη την αγέλη να αρχίζει να πετροβολάει.

Ο συνεργάτης προσπάθησε να ζητήσει τον λόγο από την αγέλη αλλά στάθηκε αδύνατο γιατί η … πέτρινη ομοβροντία αυξήθηκε και η βέσπα που ήταν μερικά μέτρα ποιο μακρυά από τον δημοσιογράφο έγινε ο στόχος. Έσπασε ο καθρέπτης και το γυάλινο καπάκι του κοντέρ.

Οπότε δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να σταματήσει το κακό από το να κυνηγήσει ο ίδιος ο δημοσιογράφος την «αγέλη» φωνάζοντας ότι θα φωνάξει την αστυνομία.

Η «αγέλη» εξαφανίσθηκε έτσι όπως ακριβώς εμφανίσθηκε γιατί ο δημοσιογράφος αγρίεψε και απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Άραγε, όταν αυτά τα παιδιά μεγαλώσουν, τι άλλο θα κάνουν, εκτός από το πετροβόλημα, για να διώξουν κάθε ανεπιθύμητο στο γκέτο;

Που είναι η πολιτεία να εκπαιδεύσει αυτά τα παιδιά να σέβονται την παρουσία του άλλου δίπλα τους;

Που είναι το σχολείο;

Πότε θα παίζονται πολιτικά παιγνίδια από τις ίδιες τις κεφαλές του οικισμού σε βάρος αυτών των παιδιών;

Τι λέει ο λαλίστατος κατά τα άλλα κ. Φερντούν που έχει αυτοχριστεί προστάτης του οικισμού του

Δροσερού;

Τι λέει ο Δήμαρχος και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου της αντιπεριφέρειας και των υπουργείων;