GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βγάλτε τα απωθημένα σας αλλού. Μη βάζετε σε κίνδυνο τα παιδάκια

Σοβαρό πρόβλημα και κίνδυνο τραυματισμού στους μικρούς μαθητές του 14ου δημοτικού σχολείου στο πάρκο του Μ. Αλεξάνδρου δημιουργείται ...







Σοβαρό πρόβλημα και κίνδυνο τραυματισμού στους μικρούς μαθητές του 14ου δημοτικού σχολείου στο πάρκο του Μ. Αλεξάνδρου δημιουργείται από κάποιους που αρέσκονται να καταστρέφουν κάθε τι όμορφο στην πόλη μας, ξεσπώντας προφανώς την αγραμματοσύνη και τα κόμπλεξ τους πάνω στις πέτρες από τα παρτέρια, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των μαθητών και των περαστικών.

Οι μικροί μαθητές του 14ου Δημοτικού σχολείου κάθε φορά που βγαίνουν από το σχολείο ή βαδίζουν στο πάρκο, είναι υποχρεωμένοι να πατούν πάνω στα σπασμένα παρτέρια και τις πέτρες που κάποιοι ανεγκέφαλοι για άγνωστους λόγους πράττουν.

Σύμφωνα με τους γείτονες, γίνονται καταστροφές στα παρτέρια στο πάρκο του Μεγάλου Αλέξανδρου μπροστά από την είσοδο του 14ου Δημοτικού σχολείου. Η τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου αποκατέστησαν για δεύτερη φορά από την έναρξη της σχολικής χρονιάς αλλά οι ανεγκέφαλοι συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο μη γνωρίζοντας προφανώς πώς αν γίνει καταγγελία και βρεθούν, αυτό έχει τσουχτερό πρόστιμο.

Θα πρέπει να σταματήσουν αυτό το «παραμύθι» γιατί σπάζοντας τα παρτέρια, υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού για τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο γύρω από το πάρκο αλλά και τους συμπολίτες μας που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο πεζόδρομο.