GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η κυβέρνηση διορίζει Καρανίκες και δεν προσλαμβάνει πυροσβέστες

Όταν μία κυβέρνηση προσλαμβάνει τους διάφορους Καρανίκες, φιλων του Πρωθυπουργού, συγγενείς Υπουργών, προστατευόμενους ή προστατευόμενε...



Όταν μία κυβέρνηση προσλαμβάνει τους διάφορους Καρανίκες, φιλων του Πρωθυπουργού, συγγενείς Υπουργών, προστατευόμενους ή προστατευόμενες των βουλευτών, των κομματικών στελεχών και δεν προσλαμβάνει πυροσβέστες, επιτρέποντας έτσι την φωτιά να καίει την Χώρα είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι αυτοί οι άνθρωποι που τάχα κυβερνούν τον τόπο δεν ενδιαφέρονται για αυτόν.

Είναι τραγικό για τους πολίτες αυτής της Χώρας οι οποίοι πληρώνουν τον Καρανίκα σαν ειδικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού με επίσημο μηνιάτικο 2.500 ευρώ και κύριος είδε πόσα οδοιπορικά, πόσα κινητά και ταξίδια, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο εν λόγω γκαρσόνος κοστίζει στους φορολογούμενους το λιγότερο 5000 ευρώ.

Για να γίνει αντιληπτό ένας νεοπροσλαβανόμενος πυροσβέστης κοστίζει δεν κοστίζει στο κράτος 1000 ευρώ. Με τα πέντε χιλιάρικα που παίρνει ο Καρανίκας για να δουλεύει τον κόσμο επειδή τυχαίνει να είναι Πρωθυπουργικός φίλος, θα είχαμε στην θέση του 5 πυροσβέστες που το λιγότερο που θα έκαναν την ώρα της φωτιές, είναι να προστατεύσουν την δική τους την ζωή.

Κάντε λοιπόν φορολογούμενοι τον λογαριασμό με όλους αυτούς τους κηφήνες που περιτριγυρίζουν όλους τους τεμπέληδες και άχρηστους υπουργούς, πόσοι πυροσβέστες θα πάλευαν με την φωτιά για να μην καούν άνθρωποι και περιουσίες και πόσα καναντέρ ή πυροσβεστικά ελικόπτερα, που τώρα είναι ακίνητα λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, θα ρίχνοντας στην μάχη κατά της φωτιάς.