GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


25 διαρρήξεις στον Έβρο και πλαστή συνταγή για ναρκωτικά στην Δράμα

Δεν έχει τελειωμό ο κατάλογος των κακουργημάτων που γίνονται καθημερινά στην Περιφέρεια ΑΜΘ αφού αυτή την φορά η Αστυνομία κατέγραψε στι...


Δεν έχει τελειωμό ο κατάλογος των κακουργημάτων που γίνονται καθημερινά στην Περιφέρεια ΑΜΘ αφού αυτή την φορά η Αστυνομία κατέγραψε στις συλλήψεις της απάτη για πλαστή συνταγή για ναρκωτικά, ούτε μία ούτε δύο, αλλά 25 διαρρήξεις σε σπίτια στον Έβρο και φυσικά παράνομη πώληση εμπορευμάτων και καθημερινά ο κατάλογος των κακουγηματικών πράξεων στην περιοχή μας καθημερινά μεγαλώνει.
Συνελήφθη 39χρονος κατηγορούμενος για απάτη, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών
Ο δράστης προμηθεύτηκε φαρμακευτικά σκευάσματα, τα οποία υπάγονται στο νόμο περί ναρκωτικών, προσκομίζοντας έγχρωμο φωτοαντίγραφο ιατρικής συνταγής

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, απάτη σε βάρος ιδιοκτήτριας φαρμακείου σε χωριό της Δράμας.

Συνελήφθη χθες (4-8-2017) το απόγευμα, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι ο δράστης, τον προηγούμενο μήνα, μετέβη στο φαρμακείο, όπου προσκόμισε έγχρωμο φωτοαντίγραφο ιατρικής συνταγής και προμηθεύτηκε 180 δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, τα οποία υπάγονται στο νόμο περί ναρκωτικών, εξαπατώντας με αυτόν τον τρόπο την ιδιοκτήτρια του φαρμακείου.

Ακολούθως, χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 39χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 ναρκωτικά δισκία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.
Εξιχνιάστηκαν 25 διαρρήξεις οικιών, επιχειρήσεων, Ιερών Ναών και παρεκκλησίων σε χωριά του Έβρου

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, είκοσι πέντε (25) διαρρήξεις οικιών, επιχειρήσεων, Ιερών Ναών και παρεκκλησίων, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα Οκτώβριος του 2016 – Μάρτιος του 2017, σε χωριά του Έβρου.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 24χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας και τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 19, 18 και 17 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι, το παραπάνω χρονικό διάστημα, σε χωριά του βόρειου Έβρου, οι δράστες, διέρρηξαν δώδεκα οικίες, έξι επιχειρήσεις, τέσσερις Ιερούς Ναούς και τρία παρεκκλήσια Ιερών Ναών.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσαν μεταξύ άλλων:
  • το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ περίπου
  • 10 ηλεκτρονικές – ηλεκτρικές συσκευές
  • 1 ηλεκτρονικό υπολογιστή
  • διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα 
Σημειώνεται ότι ο 19χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια, στους νομούς Καβάλας και Έβρου


Συνελήφθησαν χθες (4-8-2017), στους νομούς της Καβάλας και Έβρου, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Αλεξανδρούπολης, ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές και μία 59χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες, για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια.

Αναλυτικότερα, στη πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε παραλία του νομού Καβάλας, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν τον 38χρονο, διότι τον εντόπισαν να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 48 γυαλιά ηλίου και 9 εξαρτήματα κινητών τηλεφώνων, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν την 59χρονη, διότι την εντόπισαν να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 58 παιδικά παιχνίδια και μπαλόνια, στερούμενη της απαιτούμενης άδειας.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στους δράστες το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.