GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αντικατάσταση μελών των ΔΣ στον πολιτισμό, Κοινωνική Προστασία, Ραδιόφωνο, ΔΕΥΑΞ, ΣΔΑΝΞ

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης όπου αντικαταστάθηκαν τα μέλη στο ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού   κέντρο Κο...

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης όπου αντικαταστάθηκαν τα μέλη στο ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού κέντρο Κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, στο Δ.Σ.  του Δημοτικού Ραδιόφωνου και στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων.
Ο Ι. Καμαρίδης επέστρεψε στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού όσο και στην ΔΕΥΑΞ σε αντικατάσταση του Θ. Ξυνίδη.

Αναλυτικά:
Στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης σε αντικατάσταση του Δημήτρη Μπένη και του Ηλία Βασιλούδη εκλέχτηκαν ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης της παράταξης Ξάνθη Νέα Εποχή και ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Ρεκάρης της Κοινωνίας Δημοτών.  
Στο Δ.Σ. του Κέντρου Προστασίας και Αλληλεγγύης εκλέχτηκε ως Αναπληρωματικό μέλος η Ειρήνη Χαριτωνίδου.
Το θέμα που αφορούσε το Δ.Σ. του Δημοτικού Ραδιόφωνου με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΘΕΑΜΑΤΟΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» ήρθε ημιτελές και αποσύρθηκε γιατί θα πρέπει να οριστεί και πολίτης αλλά και δημοτικός σύμβουλος.
Στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ εκλέχτηκε ο Ιπποκράτης Καμαρίδης σε αντικατάσταση του Θανάση Ξυνίδη με την στήριξη και της Κοινωνίας Δημοτών.
Στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης εκλέχτηκε ο Νίκος Ανταμπούφης.
Η απειρία και η αμηχανία των νέων δημοτικών συμβούλων εμφανείς, ο Μ. Φανουράκης και ο Ι. Καμαρίδης στην ουσία είναι τα δυνατά και έμπειρα χαρτιά της αντιπολίτευσης και φυσικά η αντιπολίτευση της …  συμπολίτευσης στο γνωστό της ρόλο.
Η συνεδρίαση στα υπόλοιπα θέματα διεξήχθη χωρίς εντάσεις.