GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


EUROGROUP 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017: ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΑΝΑ…

EUROGROUP 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017: ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΑΝΑ Η αγωνία όλων για την εξέλιξη του ¨Γιούρογκρουπ¨ της 15ης Ιουνίου 2017 έληξε....

EUROGROUP 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017:
ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΑΝΑ


Η αγωνία όλων για την εξέλιξη του ¨Γιούρογκρουπ¨ της 15ης Ιουνίου 2017 έληξε. Άλλοι μίλησαν για θρίαμβο, άλλοι για λευκό καπνό που βγήκε και άλλοι για πέρασμα του Τσακαλώτου κάτω από τον πήχυ.

Το αποτέλεσμα είναι ότι ¨πήραμε την δόση μας¨ (το χρήμα είναι μπόλικο 8,5 δις Ευρώ για να πληρώσουμε 7 δις τοκοχρεολύσια και 1,5 δις χρωστούμενα στους Έλληνες προμηθευτάς του Δημοσίου).

Πήραμε λοιπόν ¨τις παράδες¨ κι’ από κει και πέρα για τη ρύθμιση του χρέους έχει ο Θεός. Υπάρχει το 2018, το 2022 και το 2060 που άκουσα ότι μέχρι τότε οι απατεώνες Ευρωπαίοι θα μας έχουν από κοντά.

Η ¨αριστερή¨ κυρία Κατερίνα Ακριβοπούλου με το ωρολόϊ στο δεξί χέρι και τα λαδωμένα μαλλιά κάθε βράδυ στην ΕΡΤ ¨βομβαρδίζει¨ τα χαχόλια για τις δήθεν επιτυχίες της Κυβέρνησης, ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον φίλο του Πρόεδρο κ. Προκόπη για το αίσιο αποτέλεσμα του Γιούρογκρουπ και ¨εκ του ορθίως¨ από το Μέγαρο Μαξίμου με διάγγελμα στους εξαντλημένους από την ζέστη και την καταβολή φόρων Έλληνες (τα ¨συνήθη υποζύγια¨) εξήγησε ότι: ¨δεν πήραμε αυτά που μας έδιναν αλλά πήραμε αυτά που θέλαμε¨.

Οι Έλληνες φορολογούμενοι, πλην των ¨σπουδαίων¨ Ιδρυμάτων (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Επιτροπή), των διεθνών προσωπικοτήτων (Νταϊσελμπλούμ, Λαγκάρντ, Σόϊμπλε, Μοσκοβισί, Μέρκελ), έμαθαν τώρα και νέες οικονομικές εκφράσεις, όπως: ¨ποσοτική χαλάρωση¨, ¨έξοδος στις αγορές¨, ¨πρωτογενές πλεόνασμα¨, ¨δημοσιονομικό μείγμα¨, ¨απαιτούμενη αναπτυξιακή δυναμική¨, ¨μείωση δημοσιονομικού κόστους¨ και άλλες ακαταλαβίστικες (λες και τους ενδιαφέρουν), όμως οι μισθοί-συντάξεις μειώνονται, οι φόροι αυξάνουν και η ανεργία είναι στην ημερησία διάταξη.

Ο Τσίπρας πριν το Γιούρογκρουπ έγραψε ένα άρθρο που δημοσίευσαν η Γαλλική ¨Le Monde¨ και η Γερμανική ¨Die Welt¨, στο οποίο τόνιζε το ¨Ευρωπαϊκό ιδεώδες¨ (ανάθεμά με αν πιστεύει στην Ευρώπη) και μεταξύ άλλων τόνιζε ότι: ¨η απάντηση για την βιωσιμότητα του χρέους είναι πριν απ’ όλα η ανάπτυξη. Για να γίνει αυτό, απαιτείται πρώτον, η ρύθμιση του χρέους….. ¨. Ρύθμιση του χρέους δεν έγινε γιατί οι Γερμαναράδες έχουν εκλογές, όμως ο Τσίπρας με τον κολαούζο του τον Τζανακόπουλο (Σάββατο 17-6-17στον Σκάί) μιλάνε για θρίαμβο.

Μου ήλθε από τον φοροτεχνικό χαρτί να πληρώσω διπλάσιο φόρο εισοδήματος φέτος, πλήρωσα ΔΕΗ το περασμένο δίμηνο 650 Ευρώ, έρχεται ο ΕΝΦΙΑ του 2017 τον άλλο μήνα, πρέπει να προμηθευτούμε καυσόξυλα για τον χειμώνα κι αυτοί έχουν ….. της τέτοιας τον χαβά!!!

Που βρέθηκαν όλες αυτές οι απίθανες φάτσες (Φλαμπουράρης, Κουρουπλής, Καρανίκας, Φίλης, Πολάκης, Αναγνωστοπούλου, Φωτίου με τα γεμιστά, Βούτσης) και μας ανέβηκαν στον σβέρκο, δήθεν για να βοηθήσουν τον ταλαίπωρο Λαό να βγει από το αδιέξοδο; Άς προσέχαμε.

Διάβασα κάπου:
Σαν Οικονομία πάμε κατά διαβόλου
Σαν Κοινωνία πάμε στον γκρεμό
Σαν χώρα πάμε στην καταστροφή
Και σαν Άτομα πάμε για … καφέ.

Νικόλαος Φωτιάδης Έλληνας Αγρίως Φορολογούμενος