GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στα Χανιά η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Στα Χανιά έφτασε λίγα λεπτά μετά τις οκτώ το βράδυ η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Αμέσως μετά, η πομπή με τη σορό και αφού άγημα απο...

Στα Χανιά έφτασε λίγα λεπτά μετά τις οκτώ το βράδυ η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Αμέσως μετά, η πομπή με τη σορό και αφού άγημα αποδώσει τιμές, θα ακολουθήσει το δρόμο για το Ακρωτήρι και θα καταλήξει στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής Χαλέπας, όπου θα γίνει αγρυπνία. Πριν ξεκινήσει η διαδρομή προς το κοιμητήριο του Αργουλιδέ, όπου ο ίδιος είχε επιλέξει να ταφεί, έχοντας επιμεληθεί τον τάφο του, θα ψαλλεί τρισάγιο.

Το C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας καθυστέρησε να απογειωθεί από την Ελευσίνα, διότι έπρεπε να φτάσει στα Χανιά μετά από τους συγγενείς του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που ταξίδευαν με πτήση της Αegean. Έτσι, περίμεναν πρώτα να φτάσει η πολιτική πτήση με τους συγγενείς και στη συνέχεια να απογειωθεί το στρατιωτικό αεροσκάφος με τη σορό του εκλιπόντος.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στις τρεις αύριο το απόγευμα θα ταφεί πλάι στην αγαπημένη του Μαρίκα, τον «Κοπέρνικό» του, όπως την αποκαλούσε και η οποία είχε φύγει από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια: Το Μάιο του 2012.

Πηγή:Newmoney.gr