GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μετά τις εκλογές, μάχη για προεδρείο στην ΕΣΗΕΑ

Πρώτη δύναμη στην ΕΣΗΕΑ η παράταξη «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι», κέρδισε σχεδόν το 50% όσων ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη ν...

Πρώτη δύναμη στην ΕΣΗΕΑ η παράταξη «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι», κέρδισε σχεδόν το 50% όσων ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην Ένωση Συντακτών. Συνολικά ψήφισαν 3.109 άτομα και βρέθηκαν 169 άκυρα και 89 λευκά. Στα 2.851 έγκυρα ψηφοδέλτια οι «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» έλαβαν 1.345 ψήφους και 5 έδρες. Από μία έδρα έχουν όλες οι άλλες παρατάξεις που μετείχαν στις εκλογές. Η «Συσπείρωση» με 305 ψήφους αναδείχθηκε δεύτρη δύναμη, η «Πρωτοβουλία για την Ανατροπή» είχε 287 ψήφους, η παράταξη «Δημοσιογραφική Συνεργασία» 259 ψήφους, οι «Επαγγελματίες Δημοσιογράφοι» 255 ψήφους, οι «Μαχόμενοι Δημοσιογράφοι» 222 ψήφους και οι «Αδέσμευτοι Δημοσιογράφοι» 178 ψήφους.

Στο νέο 11μελές ΔΣ της ΕΣΗΕΑ εκλέχθηκαν οι Μαρία Αντωνιάδου, Άρια Αγάτσα, Χρήστος Μαζανίτης, Μάκης Διόγος και Αγγελική Γυπάκη από την πρώτη σε δύναμη παράταξη. Οι Σταύρος Καπάκος, Γιώργος Μηλιώνης, Γιάννης Αγγέλης, Δημήτρης Τσαλαπάτης, Νανά Νταουντάκη και Χρήστος Κυρίτσης εκπροσωπούν τις άλλες παρατάξεις. Καθώς οι «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» δεν εξασφάλισαν τις έξι έδρες για να έχουν αυτοδυναμία, αναμένονται τις επόμενες μέρες επαφές για την εκλογή προεδρείου.

Πηγή: http://www.typologies.gr