GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Περιορισμένες οι χρηματοδοτήσεις για τους μικρούς Δήμους της Π.Ε. Ξάνθης. Δύσκολο το έργο των Δημοτικών Αρχών

Περιορισμένες οι χρηματοδοτήσεις για τους μικρούς Δήμους της Π.Ε. Ξάνθης. Δύσκολο το έργο των Δημοτικών Αρχών Μια βόλτα στους μικρούς Δ...

Περιορισμένες οι χρηματοδοτήσεις για τους μικρούς Δήμους της Π.Ε. Ξάνθης. Δύσκολο το έργο των Δημοτικών Αρχών

Μια βόλτα στους μικρούς Δήμους της Ξάνθης, φθάνει για να διαπιστώσει κανείς πως χάθηκαν πολλές ευκαιρίες τα προηγούμενα χρόνια για ανάπτυξή τους. Το γεγονός της οικονομικής κρίσης, επέφερε και μείωση των χρηματοδοτήσεων, με τελικό αποτέλεσμα το να είναι δεμένα τα χέρια των Δημάρχων στο να προχωρήσουν σε παρεμβάσεις νέας γενιάς που θα οδηγήσουν σε αναπτυξιακή πορεία την περιοχή μας.

Τόσο ο Δήμος Τοπείρου όσο και ο Δήμος Αβδήρων, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των καιρών, έχοντας στις πλάτες τους και το βάρος των παραλιών όπου καταβάλλεται προσπάθεια να αποτελέσουν πόλο έλξης Τουριστών, μιας και το μοναδικό που πουλάει προς τους ξένους και πιο συγκεκριμένα στους κατοίκους των Βορείων χωρών, είναι η Θάλασσα. Όπως είναι γνωστό εξάλλου, δεν είναι και λίγα τα προβλήματα που δημιουργεί η συνθήκη Ραμσάρ στις παραλιακές περιοχές της Ξάνθης, όπως επίσης προβλήματα προκαλούν και οι υδροβιότοποι, που ενώ από τη μια αποτελούν πόλο έλξης για οικοτουρισμό, από την άλλη δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια ώστε να πραγματοποιηθούν κατάλληλες επενδύσεις προσέλκυσης Τουριστών στις παραλίες, παρά μόνο μικρές παρεμβάσεις, την ίδια χρονική στιγμή όπου σε άλλα μέρη της χώρας μας, κάποιοι έχουν χτίσει και μέσα στη Θάλασσα.