GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


23 ΙΟΥΝΙΟΥ 1996-2017… 21 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Γράφει ο Ν. Φωτιάδης

23 ΙΟΥΝΙΟΥ 1996-2017 21 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Πέρασαν είκοσι ένα (21) χρόνια από το θάνατο του πρώην Πρωθυπουργού τ...

23 ΙΟΥΝΙΟΥ 1996-2017
21 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Πέρασαν είκοσι ένα (21) χρόνια από το θάνατο του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδος Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο ¨χαρισματικός¨ Ανδρέας υπήρξε ο Αρχηγός και ιδρυτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που με τα συνθήματα ¨ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο¨, ¨ο Λαός στην εξουσία¨, ¨Περήφανα Γηρατειά¨, ¨Τσοβόλα δώστα όλα¨ και άλλα πράσινα άλογα, έφερε την ¨Αλλαγή¨ στην χώρα μας.

Τον διαδέχθηκε στο κόμμα ο Κώστας Σημίτης (ο επονομαζόμενος ¨Κινέζος¨) και στη συνέχεια, μετά την κομπίνα με το ¨δαχτυλίδι¨ ο μεγάλος του γιός, ο Γιωργάκης, όπως τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κων/νο Καραμανλή διαδέχθηκε προ αρκετών ετών ο ανεψιός του Κωστάκης. Τον Αρχηγό της άλλης ¨δυναστείας¨ Κων/νο Μητσοτάκη διαδέχθηκε ο γιός του Κούλης. Σόι πάει το βασίλειο λέει ο Λαουτζίκος.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γλέντησε στην ζωή του, γνώρισε πολλές γυναίκες, διέγραψε πολλούς συνεργάτες του και άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της Δήμητρας Λιάνη.

Φίλος του Αραφάτ, του Ορτέγκα και του Πάλμε, είχε ¨κολλητούς¨, τον Ζιάγκα, τον Κουτσόγιωργα, τον Λαλιώτη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Λιβάνη και τον Γιώργο τον Παναγιωτακόπουλο που έφυγε προ έτους από την ζωή (τον είχα Δόκιμο στον Στρατό και με εντυπωσίασε η τιμιότητά του).

Προ ημερών πέθανε ο φίλος του έμπορος όπλων Κασόγκι (έδωσε δανεικά και…… αγύριστα στον Παπανδρέου, όπως και ο Παπούλιας και ο Κατσιφάρας, για να αγοράσει η Δήμητρα το «κωλόσπιτο» κατά τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο). Τώρα Ανδρέα θα είναι κοντά σου ο Κασόγκι και θα συζητάτε για την «αγορά του αιώνα» (αγορά Μιράζ).

Η Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο, έφυγε ένας αποτυχημένος Πρωθυπουργός (Κωστάκης) και ανέλαβε ένας ανεπαρκής (Γιωργάκης) και από το ¨χρήματα υπάρχουν ¨ πήγαμε στο ¨η χώρα βυθίζεται¨ όπως ο Τιτανικός.

Σήμερα η λαϊκή οργή μεγαλώνει με τα νέα μέτρα του Τσίπρα και της Κυβέρνησης ¨Πρώτη φορά Αριστερά¨ που ψηφίστηκαν στη Βουλή των Ελλήνων, η ανεργία βρίσκεται στο ζενίθ, η φτώχεια πνίγει κάθε Ελληνική οικογένεια και στις εφημερίδες φιγουράρει μια φωτογραφία με αγανακτισμένους πολίτες να στέλνουν μήνυμα στους 300 της Βουλής με τις παλάμες ανοικτές και σύνθημα ¨Να καεί, να καεί, η π…… η Βουλή¨.

Αιωνία σου η μνήμη Ανδρέα, ιδρυτή του Σοσιαλιστικού Κινήματος.

Ο γιός σου σε ξεπέρασε, έγινε Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και τώρα διδάσκει στο εξωτερικό ¨πως καταστρέφεις μια χώρα¨!!


· Όσοι επιθυμούν να μάθουν τι εστί Ανδρέας Παπανδρέου να διαβάσουν τα εξής βιβλία:

α. 10 χρόνια σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου.

Χριστίνα Ρασιά Εκδόσεις Ξενοφών 1992.

β. Το απόρρητο Ημερολόγιο στο Καστρί.

Βασίλης Κεραμάς Εκδόσεις Παπαζήση 1989

γ. ΠΑΣΟΚ. Απόρρητος Φάκελλος Νο 1.

Δήμος Μπότσαρης Εκδόσεις Ισοκράτης 1984

δ. Αποκαλύπτοντας τους κορυφαίους του ΠΑΣΟΚ.

Δ. Μπότσαρης

ε. Η Δυναστεία Παπανδρέου.

Δ. Μπότσαρη

στ. Η αθέατη πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

Στρατηγού Δ. Χονδροκούκη

ζ. Η Λιάνη στηρίζει την Αλλαγή.

Γ. Καρατζαφέρη Εκδόσεις Ισοκράτης


Θα πάθουν την πλάκα της ζωής τους.

Νικόλαος Φωτιάδης

Έλληνας αγρίως

φορολογούμενος