GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κοιλιά-σανίδα: Καταρρίπτουμε τους επικρατέστερους πέντε μύθους

Αν έχετε κουραστεί να ιδρώνετε και να αφιερώνετε ώρες ολόκληρες προσπαθώντας μάταια να αποκτήσετε επιτέλους την πολυπόθητη κοιλιά-σανίδα,...

Αν έχετε κουραστεί να ιδρώνετε και να αφιερώνετε ώρες ολόκληρες προσπαθώντας μάταια να αποκτήσετε επιτέλους την πολυπόθητη κοιλιά-σανίδα, μάλλον θα πρέπει να αναλογιστείτε «μήπως κάνω κάτι λάθος, τελικά;»

Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει, καθώς στο χώρο του fitness υπάρχουν μύθοι, που όλοι ακολουθούμε εν αγνοία μας. Και επειδή την κοιλιά –σανίδα πολλοί …λαχτάρησαν, τον ιδρώτα όμως κανείς, έφτασε η ώρα να καταρρίψουμε τους 5 επικρατέστερους μύθους γύρω από το θέμα.

Extra κοιλιακοί για επίπεδο στομάχι;

Κοιλιακοί, κοιλιακοί, ξανά κοιλιακοί και η ιστορία συνεχίζεται. Μάλλον θα σταματήσετε αυτήν την τακτική, όταν μάθετε ότι δεν οδηγεί απαραίτητα σε σφιχτούς κοιλιακούς. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν κοιλιακούς μυς, οι οποίοι όμως στις περισσότερες περιπτώσεις παραμένουν κρυμμένοι κάτω από ένα παχύ στρώμα λίπους στο στομάχι.

Γι’ αυτό, αν θέλετε μια πιο κομψή εμφάνιση, πρέπει να επικεντρωθείτε στο κάψιμο του λίπους στη συγκεκριμένη περιοχή. Το κλειδί είναι να «ξεσκεπάσετε» τους κοιλιακούς σας, δηλαδή.

Μηλιμοκτονείτε…

Η αφαγία δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν. Μία προσεγμένη διατροφή με μικρά και συχνά γεύματαείναι η απάντηση για κομψή σιλουέτα. Ξεχάστε τις ιστορίες που θέλουν ελάχιστα λαχανικά (και μόνο αυτό) ως την ιδανική δίαιτα για να φανεί το καλογραμμωμένο σας κορμί.

Μία τέτοια «συνταγή» μπορεί να οδηγήσει σε λεπτή σιλουέτα, άλλα είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαιοότι σύντομα θα ανακτήσετε τα κιλά που χάσατε.

Χάπια διαίτης και συμπληρώματα

Μολονότι τα χάπια διαίτης και τα συμπληρώματα διατροφής είναι μια λύση δελεαστική, καθώς υπόσχονται να σας προσφέρουν επίπεδο στομάχι και κομψή σιλουέτα άκοπα, σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να τα αντιμετωπίζονται ως «μαγικές λύσεις».

Στην πραγματικότητα, τα συμπληρώματα διατροφής και τα χάπια είναι πιο πιθανό να ελαφρύνουν την τσέπη παρά το σώμα σας. Η καλύτερη συνταγή για την απώλεια του περιττού λίπους στη δύσκολη περιοχή της κοιλιάς είναι να ακολουθείτε μία σωστή διατροφή, πλούσια σε λαχανικά και φρούτα σε συνδυασμό με ένα προσεγμένο πρόγραμμα άσκησης.

clickatlife.gr