GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι Τούρκοι Υπουργοί τον «χαβά» τους, αλλά και η Ελλάδα τον δικό της

ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ «ΙΔΙΩΤΙΚΆ» Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Δεν πα να ετοιμάζει τον Στρατό ο Πάνος Καμένος για πόλεμο με την Τουρκία και σωστ...

ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ «ΙΔΙΩΤΙΚΆ» Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
Δεν πα να ετοιμάζει τον Στρατό ο Πάνος Καμένος για πόλεμο με την Τουρκία και σωστά πράττει, αφού οι προκλήσεις της ξεπερνούν την λογική κάθε σώφρονα πολιτικού αρχηγού. Δεν πα να χαλά ο κόσμος από τις δηλώσεις Τούρκων Αξιωματούχων οι οποίοι στέλνουν τα σύνορα της Τουρκίας στην Νύμφη του Θερμαϊκού;

Δεν πα να βρισκόμαστε στην ουσία σε εμπόλεμο κατάσταση με την Τουρκία;

Δεν πα να προσβάλλουν την Χώρα μας, δεν πα να έχουν ακόμη και σημαία για ανεξάρτητη, τύπου Κοσσόβου, Θράκη;

Εμείς ως Χώρα θα τους επιτρέπουμε να έρχονται στην Θράκη «ιδιωτικά», να μοιράζουν χρήμα, να κάνουν την προπαγάνδα τους να γράφουν στα παλιότερα των υποδημάτων τους το πρωτόκολλο και φυσικά την διεθνή νομιμότητα.

Ακριβώς αυτό έκανε ο κ. Αχμέτ Γιλντίζ Υφυπουργός εξωτερικών της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τον Χρόνο, το γνωστό δρομολόγιο – πρόκληση- ακολούθησε στη διάρκεια της επίσκεψης του στην Κομοτηνή ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών Αχμέ Γιλντίζ το Σάββατο 27 Μαΐου σε μια «ιδιωτική» όπως χαρακτηρίστηκε η επίσκεψη του, στην περιοχή μας.

Ο Τούρκος αξιωματούχος βρέθηκε στην αποκαλούμενη «τουρκική νεολαία» της Κομοτηνής όπου έκανε ομιλία και δέχτηκε δώρα από τον πρόεδρο της Νετζάτ Αχμέτ, συνοδευόμενος από τον Τούρκο πρόξενο Αλή Ριζά Ακιντζί.

Στην συνέχεια, επισκέφτηκε το γραφείο του ψευτομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ όπου νεαρά κορίτσια τον υποδέχτηκαν με λουλούδια.

Ο υφυπουργός εξωτερικών της γειτονικής χώρας, στην συνέχεια βρέθηκε σε ιφτάρ στα Αρριανά συνέχισε την περιοδεία του σε Μύκη και Εχίνο Ξανθης και στην συνέχεια στην Καβάλα.

Και να γράψουμε το κλασικό που γράφουμε κάθε φορά που η Ελλάδα, ως ραγιάς, επιτρέπει στους Τούρκους Αξιωματούχους που προβαίνουν σε δηλώσεις – αιτίες πολέμου- να επισκέπτονται την Θράκη «ιδιωτικά». Είναι ξεκάθαρο ότι αυτοί θα συνεχίσουν να κάνουν ότι κάνουν, υπηρετώντας τα δικά τους Εθνικά συμφέροντα.

Τούτη η Χώρα δεν γνωρίζω αν ποτέ προστατέψει τα Εθνικά της Συμφέροντα.